Domů Zboží Od Jindřich a Rudolf

Aromalampa - vykuřovadlo Roma

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jindřich a Rudolf

Katalogové č.: 9936869
Zobrazení: 279x
Vloženo: 6.10.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *Upozornění pro nakupující ze zahraničí (eu) - před zamýšleným nákupem mě prosím kontaktujte vnitřní poštou! * Na naše zboží poskytujeme bezplatný servis, takže pokud by se něco stalo (nedej Bože), stačí napsat a vždy se domluvíme, jak se to provede.

Aromalampa Roma je v pravém slova smyslu lampou univerzální a ocení ji ti, kteří se aktivně zabývají pálením kadidel, kůr, pryskyřic, bylin, olejů, sušených plodů. Ale jak lampu používat, pochopí i naprostý začátečník.

Lampa je vybavena jednoduchým mechanismem, který slouží k regulaci plamene svíce, tj. zvyšuje nebo snižuje teplotu (jako např. u plynového sporáku).  Na vedlejší fotografii máte možnost vidět, že v podstavci lampy je zapíchnutý drát, který slouží k prohrabávání pálených ingrediencí. Je ozdobena zeleným mramorem.

Lampa je zkonstruována tak, že je možné použít jak sítko (vhodné pro použití bylin, kůr, plodů, sušených šišek), tak mosazný kalíšek (vhodný pro použití olejů a pryskyřic).

Pálením bylin a pryskyřic získáte čistá přírodní aromata, která Vám provoní domov a zklidní Vaše nervy.

Podstavec je zhotoven z cizokrajného dřeva, lampa je zhotovena z černého pocínovaného a patinovaného plechu, cínu, měděného kalíšku a nerezového sítka.

Rozměry: základna cca 14 x 14  cm, celková výška cca 12 cm

Menu
--