Domů Zboží Od Jindřich a Rudolf

Aromalampa - vykuřovadlo Funkcional

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jindřich a Rudolf

Katalogové č.: 9943136
Zobrazení: 160x
Vloženo: 8.10.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *Upozornění pro nakupující ze zahraničí (eu) - před zamýšleným nákupem mě prosím kontaktujte vnitřní poštou! * Na naše zboží poskytujeme bezplatný servis, takže pokud by se něco stalo (nedej Bože), stačí napsat a vždy se domluvíme, jak se to provede.

AromalampaFunkcional  je v pravém slova smyslu lampou univerzální a ocení ji ti, kteří se aktivně zabývají pálením kadidel, kůr, pryskyřic, bylin, olejů, sušených plodů. Ale jak lampu používat, pochopí i naprostý začátečník.

Lampa je vybavena jednoduchým mechanismem, který slouží k regulaci plamene svíce, tj. zvyšuje nebo snižuje teplotu (jako např. u plynového sporáku). Mimo to je možné u této lampy dodatečně zvýšit nebo snížit  výšku sítka nebo kalíšku  nad plamenem - lampa je dvoupolohová - nastavit kratší nebo delší výšku nad plamenem. Na vedlejší fotografii máte možnost vidět, že v podstavci lampy je zapíchnutý drát, který slouží k prohrabávání pálených ingrediencí.

Lampa je zkonstruována tak, že je možné použít jak sítko (vhodné pro použití bylin, kůr, plodů, sušených šišek), tak měděný kalíšek (vhodný pro použití olejů a pryskyřic).

Pálením bylin a pryskyřic získáte čistá přírodní aromata, která Vám provoní domov a zklidní Vaše nervy.

Podstavec je zhotoven z cizokrajného dřeva, lampa je zhotovena z černého pocínovaného a patinovaného plechu, cínu, měděného kalíšku a nerezového sítka.

Rozměry: základna cca 13 x 13 cm, celková výška cca 20 cm

Menu
--