Ano, Apták tam byl také a navíc předváděl i svůj svatební model.

 

A i když věděl, že každý rok, co soutěž kdy probíhala (pokud dobře pídil), tak zvítězily bílé naducané, stejně  si nedal říct a vytvořil šedotyrkysové s hladkou siluetou.
Porota byla tvořená ze zástupců sponzorů - v čele měla Míšu Dolinovou. Takže nešlo o odborné textilní či designové ohodnocení, byl to čistě subjektivní výběr lidí s různými zájmy a znalostmi. Vybrali 5 finalistek a z těch pak další porota (Gábina Partyšová, M. Martinák a Jan Čenský) za průběžného bavení publika svými komenty, vybrala vítěze. Jaké Miss a herečky tam předváděli, toho se dočtete spousty v bulvárech, navíc nemám ani patřičnou vlastní fotodokumentaci, tak tedy mrkněte, co jsem ulovila za snímky já...
Jeden člen poroty prohlásil prý něco v tom smyslu, že svatební šaty musí být bílé, i když to pravděpodobně většina lidí také tak cítí, Apták se s tím naprosto neztotožňuje a myslí na tu menšinu, která se v bílém vdát odmítá. A navíc i na ty, co už předsvatbou pořídili třeba také nějaké to mimčo.
Tak prosím- zákulisí...
A v detailu se pokusím poděkovat za vyrobené šperky na přání, a to Perutýnce za perličkovou čelenku a naušničky (měli jsme toho k dispozici od ní víc, ale nakonec vyšly na molo jen tyto dva kousky) a dále děkujeme VHšperk za skvělý křížek na krk. S oběma se nám spolupracovalo skvěle, děkujeme za profesionálně odvedenou práci a přístup k zákazníkovi!!!
A tyrkysového vyšívaného leoparda máme od paní ZDE.
A teď už samotná akce... Uváděl ji V. Hron v duchu Oldřicha Nového, s písničkami vystoupil 4TET (Jiří Korn) a Dara Rolinc.

Pak následovala autorská přehlídka loňské vítězky, kterou najdete také na Fleru, fotky jejich modelů najdete u ní v profilu ZDE. Vím také (od včerejška) ještě o jedné návrhářce, která je také na Fleru a soutěžila, její svatební šaty můžete také vidět u ní v profilu- ZDE.
Za parádní nápad považuji přehlídku, která následovala, byla utvořena z pravých dobových modelů z doby (opět) Oldřicha Nového. Nádhera!

A teď už něco z hlavního bodu programu... finálová pětice...
A alespoň jiných pár svatebních, které byly nádherné a nápadité, ale nedostalo se jim přízně poroty. Ty šedivky vlevo (od Petra Kaloudy) dostaly nakonec ještě cenu návrhářů, kterou si volili zúčastnění sami mezi sebou v zákulisí.
Bylo to náročné, ale krásné, atmosféra nakažlivá.
Všem čtenářům děkuji za pozornost!

Jo a prosím Vás, ve středu už by měla být reportáž na Primě v Top Star. Nebo až za týden???