Domů Prodané zboží prodejce Jitka Zajíčková Akvarelové barvy Jitka - botanická sada

Všechno souvisí se vším: ráda vařím ze základních surovin. A maluju. Akvarelem hlavně! Za těch 18 let, co se motám kolem akvarelu, jsem vyzkoušela pěknou řádku barev různých výrobců a kvality.

Skládala si barvy do palety, tak, aby mi co nejlépe vyhovovaly. Malovala jsem se širokou, nebo naopak omezenou škálou barev. Zjistila, jak se které pigmenty chovají a začala si s nimi hrát.

A tady máte výsledek:

mnou vlastnoručně vyrobené akvarelové barvy v barevné škále, kterou ráda používám

Každou barvu v paletě jsem umíchala, tradičním ručním postupem připravila a naplnila do pánviček. (To jsou ty malé mističky, ve kterých jsou jednotlivé barvy uloženy.)

Protože mám ráda krásné věci a malé kostičky akvarelových barev mi vždycky připomínaly bonbónky, moje akvarely dostanete zabalené v krásné plechové krabičce.

Všechny barvy jsou vyrobeny z nejkvalitnějších pigmentů, recepturu jsem vyladila tak, aby barvy krásně fungovaly na papíře. Chovají se trošku jinak, než komerčně vyráběné akvarely. Věřím, že si je zamilujete stejně jako já.

Protože barvy v suchém stavu vypadají jinak, než potom na papíře, v každém balení najdete ručně malovaný vzorník, který vám pomůže v orientaci.

K této sadě akvarelů dostanete jako dárek praktický stojánek na štětce, který je vymyšlen tak, aby se vešel i do nejmenší krabičky na akvarel a přitom dobře posloužil.

********

O tom, jak barvy vznikaly, si můžete přečíst zde.

(c) Jitka Zajíčková, 2019

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jitka Zajíčková
Katalogové č.: 11091518
Vloženo: 3.12.2019
Menu
--