Domů Prodané zboží prodejce PEPE cap Čepice KULICH / beanie / STARORŮŽOVÁ kulatá bez špičky

D Ě T S K É  K U L I CH Y  /  B E A N I E

Dnes již klasické čepice (známé též jako beanie) pro sezony podzim-mírná zima-jaro šiji z biobavlny nebo vlny se žebrovým úpletem. Tento odstín starorůžové je ze 100% vlny vyrobené v ČR. Čepice je šitá dvojitě.

Jedná se o nadčasový módní doplněk pro malé i velké, který je příjemný, hřejivý a slušivý. Zároveň je charakteristický svou unisexovostí (starorůžová sluší i klukům) :-), ocení jej dívky i chlapci.

Zajímavost: historie čepic typu kulich či beanie sahá do 18. století, kdy ji v severněji položených zemích nosili lidé pracující venku: lovci, farmáři, ale i rybáři či námořníci.

100% vlna vyrobená v ČR, žebrový úplet (nižší gramáže, čepice je proto vhodná na jaro-podzim-mírnou zimu), vlna je velmi jemná a "nekouše"

VELIKOST
1,5-4 roky (obvod hlavy 48-52 cm)
NENÍ VAŠE VELIKOST SKLADEM?
Nezoufejte, ušiju nový. Jen mi napište a domluvíme se, kdy si budu na Vás moci udělat čas.

BARVA
starorůžová s odstínem do šedé

Doporučuji prát v ruce na 30° C. Nežehlit (!), nebělit, nesušit v sušičce, nevystavovat přímému slunečnímu záření, neprat v pracích prostředcích obsahujících opticky zjasňující prostředky. Doporučení prát bez aviváže, ideálně v ekologicky šetrném pracím prášku.

Styl:
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.3.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: PEPE cap
Katalogové č.: 12191499
Vloženo: 17.9.2020
Menu
--