Domů Prodané zboží prodejce Pink Robin Dřevěná VINOTÉKA 50x40x30 OPÁLENÁ

Ohněm opálená dřevěná vinotéka o rozměrech 50x40x30 cm z borovicového dřeva. Do vinotéky se vleze celkem 12 lahví vína (případně i jiného alkoholického či nealkoholického nápoje), lze ji postavit na výšku, na šířku, či využít jako dárkové balení nebo přepravku (díky madlům pro snadné uchopení) vašeho oblíbeného moku.

Dřevěné bedýnky jsou skvělou volbou pro jednoduché a soběstačné zařízení interiéru. I z několika bedýnek si můžete vytvořit nábytek jako noční stolky, knihovnu, botník, nábytkovou stěnu, sedáky, truhly atd. Hodí se i jako moderní způsob vystavení a uskladnění zboží.  Pro příklady využití se můžete podívat do naší galerie.

Bedýnky přijdou vhod i pokud se musíte stěhovat. Nábytek z ních sestavený rozložíte, bedýnky využijete na stěhování a v novém bytě z si z nich nábytek znova sestavíte.

  • Bedýnky jsou vyrobené z kvalitního borovicového dřeva, které se vyznačuje výraznou kresbou a typicky zlatou barvou, místy přecházející do růžové.
  • Tloušťka použitých prkýnek je nadstandartních 12mm, díky tomu je konstrukce bedýnek opravdu pevná.
  • Všechny bedýnky jsou přírodní, ekologické a ruční výroby. Interiér jemně provoní vůni borovicového jehličí :)

TERMÍN DODÁNÍ A DODANÉ MNOŽSTVÍ LZE DLE DOHODY USPÍŠIT (DŘÍVE NEŽ 14 DNÍ) A NAVÝŠIT. NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT S VAŠIMI SPECIFICKÝMI POŽADAVKY.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
prodejní cena
975 Kč
Prodáno 10.6.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pink Robin
Katalogové č.: 8411767
Vloženo: 1.4.2017
Menu
--