Domů Prodané zboží prodejce funantik Golden Eye

Starožitná, prostorná a bytelná židle s fakt zvědavou číčou :-).

Celá židle byla poctivě očištěna, obroušena a vyspravena. Dřevěná konstrukce je naprosto funkční a v pořádku, bylo jen potřeba zalepit a vybrousit nějakou tu prasklinu. Na židli patrné stopy času jsou na dřevě zanechány záměrně, jsou jen důkazem toho, že židle je opravdu přes 100 let stará. Na opěrce je vlastnoručně vytvořena aplikace zvědavé kočky s "opravdovýma" očima!

Originální kousek, který nikde jinde nekoupíte!

Rozměry židle: výška 107,5cm x šířka 50,5cm x hloubka 49cm, výška sedu 50cm

Barva dřeva: bílá lesklá (akrylová barva s atestem na dětské hračky)

Čalounění: kvalitní pur pěny, čalounické rouno, potahová látka Harlequin (pruhovaná) a na opěrce krémová látka Amara Aquaclean (látka Amara Aqua clean, Vám umožní neskonale snadnou údržbu - jakéhokoliv znečištění se zbavíte snadno pomocí hadříku s vodou, látka má test OEKO-TEX, SAFEFRONT (úprava proti bakteriím, roztočům a plísním, vhodná pro alergiky)). Na opěradle je má autorská aplikace kočky se vsazenýma a zafixovanýma očima.

Vše baleno v bublinkové folii s visačkami Funantik.

Osobní předání je možné u nás v Přerově nad Labem - 20km východně od Prahy (naproti domu máme skvostný skanzen, tak můžete převzetí spojit s výletem :-)), nebo můžu dovézt v Praze na Černý most, po domluvě i jinam...

Jinak zasílám Českou poštou (pojištěný balík do ruky), vše baleno tak, aby zboží bez újmy dorazilo k Vám (bublinková folie a pevný recy karton).

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Druh:
židle
,
křesla
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.3.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: funantik
Katalogové č.: 6644193
Vloženo: 16.9.2015
Menu
--