Domů Prodané zboží prodejce PEPE cap Čepice pro miminko VAFLE velikost 3-6 měsíců

Čepeček, který se dobře dědí z generace na generaci!

Nadčasová čepice pro kojence. Originální střih (můj vlastní, ostatně jako všechny střihy), který kryje uši a zátylek. Čepice je vhodná pro malé děti na každodenní nošení. Ideální na přechodové období i na chladnější letní dny a ideální na nošení v šátku.

Čepice je ušita z bavlněného bio/organického úpletu, tričkoviny. Úplet je pružná bavlněná látka příjemná na omak i nošení. Je komfortní i pro dětskou a citlivou kůži, je prodyšná, drží teplo.

95% bio bavlna, 5% lycra, úplet je vyroben a vytištěn v Evropě a je certifikován GOTS

Jelikož mi látky zbývá na posledních pár kousků čepiček, je čepička lemována bílým šikmým proužkem - tkaničky čepičky. Materiál je též z bio bavlny s atestem pro děti do 3 let.

VELIKOSTI
Úplet je pružný a může vám vydržet i několik cm navíc, záleží na velikosti hlavičky. Nejste-li si jistí velikosti, pište mi prosím do zpráv.

NENÍ VAŠE VELIKOST SKLADEM?
Nezoufejte, ušiju novou. Jen mi napište a domluvíme se, kdy si budu na Vás moci udělat čas.

CERTIFIKACE 
atest pro děti do 3 let

 

Dětské čepice doporučuji prát na 30° C, jemné praní, ideálně v ruce, bez aviváže. Žehlit na stupeň 1 (šetrně na rubu!), nebělit, nesušit v sušičce, nevystavovat přímému slunečnímu záření, neprat v pracích prostředcích obsahujících opticky zjasňující prostředky.

Látka je předeprána.

Barvy:
Styl:
retro
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bio bavlna
,
úplet
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.3.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: PEPE cap
Katalogové č.: 10834064
Vloženo: 28.8.2019
Menu
--