Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna-Leontýnka Koupelová sůl z mrtvého moře s bylinkami (5 druhů)

Dopřejte si relaxační koupel, která potěší vaše tělo i duši! Vyberte si druh, který vám se Vám líbí.

Sůl z mrtvého moře namíchaná - s růží, - měsíčkem, - meduňkou, - levandulí nebo jen čistou solí z mrtvého moře.

Koupelovu sůl rozpustíte v připravené koupeli. Použijte několik lžic nebo nejlépe celý pytlík. Pokud nechcete mít ve vaně volně plovoucí bylinky, vložte sůl nejprve do plátěného pytlíku nebo vytvořte mošničku z čistého kapesníku, zavažte a vhoďte do připravené lázně. Ve vaně by jste se neměli zpotit, není vhodná vlažná ani moc horká voda. Setrvejte do 20min, po té se již nesprchujte a relaxujte.

Baleno dárkově v celofánovém kornoutu s mašličkou.

Ingredience: sůl z mrtvého moře z Jordánska + sušené bylinky dle druhu - plátky růží s pivoňkou, měsíček lékařský, meduňka a chlorella, levandule.

Cena za jeden kus.

Obsah 200g.

Do poznámky prosím uveďte, jaký druh jste si vybrali.

Mrtvé moře je jedinečné slané bezodtokové jezero, které se nachází na hranicích Jordánska a Izraele. Vzniklo asi před 3 000 000 lety na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní moře.
Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10krát slanější než jiná moře a oceány. Mrtvé moře je zásobováno hlavně řekou Jordán a několika sladkovodními prameny. Vody s vysokým obsahem solí a minerálů přitékají do Mrtvého moře z horských minerálních pramenů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a koncentrace solí a minerálů se tak silně zvyšuje. Sůl není určena ke konzumaci, lidský organismus není schopen silnou koncentraci snášet.

Síra a hořčík obsažené v této soli pomáhají léčit kožní nemoci (lupénka, ekzémy, akné) a draslík působí příznivě na artritidu a revma.

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
soli
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.8.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mýdlárna-Leontýnka
Katalogové č.: 4881581
Vloženo: 26.2.2014
Menu
--