Domů Prodané zboží prodejce atelier terej Ložní povlečení Yzha vínová, len

Ložní povlečení z lněné tkaniny se zajímavou, autorskou vazbou, kterou jsme nazvaly Yzha (vyslovujeme Yža). Cílem bylo udělat splývavou měkoučkou tkaninu, která se bude blížit kepru 2/1. Z každé strany je barevnost trochu odlišná, protože poměr provázání osnovy a útku je o 2 nitě jiný. Velmi snadno se žehlí. Lesk vlákna napovídá o hladkosti, detaily to stvrzují a pokud máte zájem si na látku sáhnout, nechte si poslat vzorek. Magnolie už zase kvete...

Ložní povlečení je velké 200x150 cm, ale odšitím lišty po obou dlouhých stranách zúžené na 140 cm, s polštářem 70x90 cm nebo jiným rozměrem na zakázku.

Ložní povlečení si můžete sami ušít z https://www.fler.cz/zbozi/len-yzha-vinova-s-160-cm-13276870

Menší polštář na fotografii je přidán jako doplněk, má rozměr 70x50 cm a je z látky K27 oranžovo-růžová. Je možné se domluvit na jeho ušití na zakázku.

Zapínání ložního povlečení je skryté, na knoflíky a látková poutka. 

Jemné lněné vlákno z Francie dovolilo utkat jemnou, tkaninu o gramáži 150g/m2. Exkluzívně vyrobeno v Čechách. Najdete ji pouze u mne. 

Lněná látka je termoregulační, prodyšná, antistatická a anitialergická. Je trvanlivá a k přírodě šetrná. Až doslouží, vrátí se zase beze stopy do přírodního koloběhu…

Zajímavosti a více o údržbě lnu https://www.fler.cz/atelier-terej#udrzba-lnu
Eva Jandíková

Velikost:
140x200 cm
,
150x200 cm
Styl:
elegantní
Materiál - textil:
len
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier terej
Katalogové č.: 13276174
Vloženo: 9.4.2022
Menu
--