Domů Prodané zboží prodejce Daniela523 Malachitové ve stříbrném (naušnice s nerez zapínáním)

Naušnice ze stříbrných eloxovaných kroužků v extra lesku hezky doplňuje tmavě zelený minerál - malachit.

Délka naušnic je 2,6 cm, měřeno od zapínání.

Zapínání je z nerezové oceli nebo si můžete vybrat i stříbrnou variantu z puncovního stříbra AG 925.

Další možností je i přívěs včetně řetízku z chirurgické oceli. 

Délka řetízku bude 46 cm, pokud budete chtít délku jinou napište mi....

Karabinka je taktéž z chirurgické oceli.

Kroužky zůstanou stejné i po dlouhém nošení, máte tedy šperk nadlouho :-)

Malachit je kámen obdařený velikou mocí, ale současně patří mezi krystaly, s nimiž je zapotřebí nakládat s velikou opatrností. Malachit zesiluje kladné i záporné energie, vstřebává znečištění plutoniem a chrání před zářením všeho druhu. Měl by ho mít doma každý, kdo žije v blízkosti jaderné elektrárny nebo zdroje přírodní radioaktivity.
V duševní rovině je malachit kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího k riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit se projevuje užitečně při psychosexuálních problémech, zejména těch, které způsobily traumatizující sexuální zkušenosti v minulých životech. Pomáhá potlačit duševní problémy včetně duševních chorob. Zmírňuje dyslexii.

Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky.
Léčebné využití: Malachit je mimořádně všestranný léčivý kámen. Zvlášť užitečný je při potlačování křečí (včetně menstruačních). Usnadňuje porod: někdy se mu říká kámen porodní báby. Rezonuje s ženskými pohlavními orgány a léčí pohlavní nerovnováhu. Snižuje krevní tlak, léčí astma, artritidu, epilepsii, zlomeniny, otoky kloubů, patologické výrůstky, nevolnost při cestování, závratě, nádory, zrakový nerv, slinivku břišní, slezinu a příštítnou žlázu. Uvádí do souladu DNA a buněčnou strukturu. Zlepšuje činnost imunitního systému. Podporuje odbourávání jedovatých látek v játrech, snižuje okyselování tkání. Pokud se nosí kolem pasu, léčí cukrovku.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
muži
Materiál:
nerezová ocel
,
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
malachit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Daniela523
Katalogové č.: 6991905
Vloženo: 5.1.2016
Menu
--