Domů Prodané zboží prodejce karol vodicka Merino kabátek pro holčičku/chlapečka, pomněnkový 0-3 měsíce

Teploučký kabátek pro holčičku (při výběru jiné barvy samozřejmě i pro chlapečka :-)) v pomněnkové barvičce ( s nádechem do šedo-modré) , zhotovený z materiálu zahraničního výrobce - kombinace hřejivé merino vlny a jemné bavlny. Materiál je absolutně nekousavý, hřejivý a pro děti maximálně pohodlný. Vhodný i pro dětičky s citlivou pokožkou nebo s atopickým exémem. Díky přírodnímu materiálu je svetřík maximálně prodyšný, komforní na nošení :-).

Svetřík je zhotoven bezešvou technikou, pletený jednoduchým, hladkým žebrováním (krásně pruží), zapínání na dvojitou lištu, přírodní dřevěné, větší knoflíčky a pro ozdobu malé kapsičky. Díky ohrnutým rukávkům je svetřík "rostoucí" varianta. Pro dětičky od 12 měsíců je vyroben v malinko delší variantě pod zadeček, aby capkající dětičky co nejvíce zahřál.

Kabátek je velice vhodný jako krásný dárek k narození miminka, dárek do porodnice, na křtiny. Vzhledem k materiálu je použitelný od prvních chladných podzimních dnů až do teplých janích dnů. Svetřík krásně zahřeje i v zimě, lze doplnit i o čepičku, botičky či rukavičky. Vaše přání klidně pište do poznámky :-).

Materiál:

- kombinace středně silné merino vlny a jemné bavlny (vyrobená v EU, Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110)

Barva:

- pomněnková/šedo-modrá/světlý jeans (pokud máte přání na jinou barevnou variantu, prosím, piště do poznámky)

Rozměry:

0-3 měsíce: délka cca 24 cm, šířka 23 cm, rukávek od krku: 24 cm

3-6 měsíců: délka cca 26 cm, šířka: 25 cm, rukávek od krku: 26 cm

6-9 měsíců: délka cca 28 cm, šířka: 27 cm, rukávek od krku: 28 cm

9-12 měsíců: délka cca 30 cm, šířka: 28 cm, rukávek od krku: 30 cm

12-18 měsíců: délka cca 33 cm, šířka: 29 cm, rukávek od krku: 31 cm

18-24 měsíců: délka cca 37 cm, šířka: 30 cm, rukávek od krku: 32 cm

(výše uvedená délka rukávku nezahrnuje přehyb rukávku)

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi maličké množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku pro praní jemného prádla), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi maličké množství přípravku), jemně odsředit (nejlépe v sáčku pro praní jemného prádla) a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

Doba pro výrobu 3 -4 týdny (od úhrady objednávky) nebo dle vytíženosti, případně dle dostupnosti materiálu.

(5K-6K-7K-8K-10K-11K)

Barvy:
Velikost:
86 (1-2 roky)
,
50 (0-1 měs.)
,
62 (2-3 měs.)
,
74 (6-9 měs.)
,
56 (0-2 měs.)
,
68 (3-6 měs.)
,
80 (12 měs.)
,
92 (2 roky)
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.4.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: karol vodicka
Katalogové č.: 9951324
Vloženo: 11.10.2018
Menu
--