Domů Prodané zboží prodejce karol vodicka Merino krajková čepička, barva tm. růžových vřesů 36-48 měsíců mírná zima

Skladem a možnost okamžitého odběru pro hlavičku od 36 cm do cca 42 cm.

Čepička je zhotovená z krásné, zahraniční příze -100% merino vlna. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v chladných dnech, krásně zahřeje a přitom se pokožka dětiček nepotí. Merino vlna absolutně nekousavá, jemná, krásně pružná. Přírodní materiály přirozeně odvádí pot, jsou antibakteriální, vhodné pro dětičky už od miminka, vč. těch, které mají sklony k různým kožním atopiím. Materiál je krásně pružný, jemný, přizpůsobí se a nikde netlačí. Merino je úžasný funkční materiál, který krásně hřeje i v případě navlhnutí výrobku vlivem nepříznivého počasí.

Na čepičce se střídá vroubkový vzor, hladný žerzej i krajkový pás pro maximálně zajímavý, neokoukaný a originální vzhled čepičky.

Tuto variantu je možné zhotovit i v jiných odstínech, na přání lze přizpůsobit.

Velmi vhodná čepička pro miminka, krásně sedí na havičce, díky tkaničkám a nebude čepička sjíždět, na přání je možné dodělat i krytí oušek. Použitý, středně silný materiál, je vhodný hlavně na celé chladné jarní, letní i podzimní období.

Při objednání, prosím, zašlete obvod hlavičky přes čelíčko, obvod přes temeno (od jednoho ouška přes temeno ke druhému oušku) a případně barevné provedení.

Materiál:

- 100% jemná, středně silná merino vlna (Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110, vyrobeno v EU) - mírná zima, podzim, chladné jaro

Barva:

- tmavé, růžové vřesy, maličko světlejší než na foto (pokud máte jiné přání, prosím, pište do poznámky)

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce.

Zhotovení cca do týdne až 10 dnů  (od úhrady objednávky) nebo dle vytížení a dostupnosti materiálu.

(1K, 1K, 2K)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.1.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: karol vodicka
Katalogové č.: 12905381
Vloženo: 25.9.2018
Menu
--