Domů Prodané zboží prodejce karol vodicka Merino soupravička čepička-botičky růžový Míša (newborn-3 měsíce, zimní)

Celá soupravička je zhotovená z krásné, zahraniční příze - 100% merino vlna. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v chladných dnech, krásně zahřeje a přitom se pokožka dětiček nepotí. Merino vlna absolutně nekousavá, jemná, krásně pružná. Přírodní materiály přirozeně odvádí pot, jsou antibakteriální, vhodné pro dětičky už od miminka, vč. těch, které mají sklony k různým kožním atopiím. Materiál je krásně pružný, jemný, přizpůsobí se a nikde netlačí. Merino je úžasný funkční materiál, který krásně hřeje i v případě navlhnutí výrobku vlivem nepříznivého počasí.

Velmi vhodná čepička pro miminka, krásně sedí na havičce, díky tkaničkám a klapkám na ouška nebude čepička sjíždět a bude krásně hřát.

Botičky jsou teploučké, měkoučké, hřejivé a hlavně vysoké :-). Lze nosit jako ohrnutou variantu kolem kotníčků, nebo vyhrnout až ke kolínkům (např. při nošení miminka v nosítku či šátku), tkaničkami lze opět regulovat šířku kolem nožičky. Botičky jsou vysoké min. 15 cm.

Použitý materiál na celé soupravě je vhodný především do chladných dnů, od prvních podzimních plískanic, až do jarního období.

Při objednání, prosím, zašlete obvod hlavičky přes čelíčko, obvod přes temeno (od jednoho ouška přes temeno ke druhému oušku) a případně barevné provedení.

Pro botičky stačí věk miminka, případně délku ťapky. Celý setík je možno doplnit na přání ještě o rukavičky ze stejného materiálu.

Materiál:

- 100% silnější merino příze (Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110, vyrobeno v EU) - zimní do mrazivých dnů

Barva:

- světlá růžová s lehkým lila podtónem (pokud máte jiné přání, prosím, pište do poznámky)

Minimální výška botičky: 13-15 cm

 

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce.

Zhotovení cca do týdne až 10 dnů  (od úhrady objednávky) nebo dle vytížení a dostupnosti materiálu.

 (3K-3K-3K-4K)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
vlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: karol vodicka
Katalogové č.: 8868349
Vloženo: 26.9.2017
Menu
--