Domů Prodané zboží prodejce karol vodicka Merino svetřík s krajkovým vzorem - světle šedý 3-6 měsíců

Velikost 0-3 měsíce ihned k odběru :-).

Teploučký, ručně pletený, svetřík pro holčičku nebo chlapečka, zhotovený z materiálu zahraničního výrobce - 100%, středně silná, merino vlna. Materiál je absolutně nekousavý, hřejivý a pro děti maximálně pohodlný. Vhodný i pro dětičky s citlivou pokožkou nebo se sklonem k atopii. Díky přírodnímu materiálu je svetřík maximálně prodyšný, přírodní merino je přirozeně antibakteriální, odvádí pot od pokožky, děti se nepotí je prostě komforní na nošení :-). Merino je úžasný funkční materiál, hřeje prostě za každé situace, vč. okamžiku, kdy nepřízní počasí navlhne.

Svetřík je zhotoven bezešvou technikou, od krčku je vypleten krásný, lístečkový, krajkový vzorek, svetřík krásně pruží, zapínání na jednoduchou lištu, přírodní, dřevěné knoflíčky.

Lze samozřejmě vyrobit i v jiném barevném provedení dle přání :-).

Svetřík je velice vhodný jako krásný dárek k narození miminka, dárek do porodnice, na křtiny. Vzhledem k materiálu je použitelný téměř po celý rok. Svetřík krásně zahřeje i v zimě, lze doplnit i o čepičku, botičky či rukavičky. Vaše přání klidně pište do poznámky :-).

Materiál:

- 100% středně silná merino příze (vyrobená v EU, Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110)

Barva:

- sv. šedý melírek (pokud máte jiné přání na barevnou variantu, prosím, připište klidně svoji představu do poznámky k objednávce).

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

Rozměry:

0-3 měsíce: délka cca 24 cm, šířka 23 cm, rukávek od krku: 24 cm

3-6 měsíců: délka cca 26 cm, šířka: 25 cm, rukávek od krku: 26 cm

6-9 měsíců: délka cca 28 cm, šířka: 27 cm, rukávek od krku: 28 cm

9-12 měsíců: délka cca 30 cm, šířka: 28 cm, rukávek od krku: 30 cm

12-18 měsíců: délka cca 33 cm, šířka: 29 cm, rukávek od krku: 32 cm

Doba pro výrobu 3-4 týdny (od úhrady objednávky), nebo dle vytíženosti, případně dostupnosti materiálu.

(3K-4K-5K-5K-6K)

Barvy:
Velikost:
86 (1-2 roky)
,
98 (3 roky)
,
50 (0-1 měs.)
,
62 (2-3 měs.)
,
74 (6-9 měs.)
,
56 (0-2 měs.)
,
68 (3-6 měs.)
,
80 (12 měs.)
,
92 (2 roky)
,
104 (4 roky)
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.4.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: karol vodicka
Katalogové č.: 10864484
Vloženo: 11.9.2019
Menu
--