Domů Prodané zboží prodejce karol vodicka Merino teploučké ponožečky, smetanové (vel.: 6-12 měsíců, 11-12 cm)

Prodloužené ponožečky zhotovené z krásné, zahraniční příze - 100% merino. Měkká, absolutně nekousavá. Materiál určený zejména pro chladnější období, ponožečky studené ťapky krásně zahřejí a nikde netlačí. Materiál se přizpůsobí nožičce, jsou krásně pružné. Je možné také využít na focení miminek.

Přírodní materiály, jako je ovčí merino, krásně zahřejí a přitom se pokožka nepotí, materiál přirozeně pot odvádí, je antibakteriální, vhodný pro dětičky už od miminka, vč. těch, které mají sklony k různým kožním atopiím. Na rozdíl od obyčejné ovčí vlny je tento materiál absolutně nekousavý.

Ponožečky jsou pletené jemným vzorem, lem je pletený pružným vzorem, aby hezky seděly na nožičce, lze. Zahřejí stejně dobře jako pletené nebo háčkované botičky :-).

Na přání je možné zhotovit i v jiných odstínech a velikostech, prakticky je možné uspokojit každé přání :-).

Materiál:

- 100% středně silná merino vlna (vyrobená v EU, Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110)

Barva:

- přírodní bílá/smetanová (pokud máte přání mít ponožečky v jiné barvě, klidně připište, prosím, svoje přání do poznámky k objednávce)

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi maličké množství přípravku), jemně odstředit, nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi maličké množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

Zhotovení cca do týdne až 10 dnů (od úhrady objednávky) dle vytížení a dostupnosti materiálu.

Barvy:
Velikost:
18
,
19
,
20
,
21
Určení:
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
vlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: karol vodicka
Katalogové č.: 9718043
Vloženo: 15.7.2018
Menu
--