Domů Prodané zboží prodejce Muana Mýdlo s bio kozím mlékem, dvěma druhy heřmánku

Ručně vyráběné luxusní mýdlo metodou za studena s obsahem bio kozího mléka, obohacené ricinovým a mandlovým olejem. S přidanými květy heřmánku pravého a velmi vzácným 100% přírodním esenc.olejem heřmánku modrého, který byl přidán nakonec procesu jako výživa, takže nejsou dotčeny jeho cenné vlastnosti. Mýdlo voní tímto esenc.olejem, takže čistě přírodně. Pro alergiky, atopiky a k hojení jizev, různých dermatóz.

Ingredience k hojení: bio kozí mléko, ricinový olej, heřmánek pravý, esenciální olej heřmánku modrého. 

---------------------------------------------------------------------------------

O heřmánku modrém a jeho oleji: 

Esenciální olej modrozelené barvy.

Tradiční použití: modrý nebo také německý heřmánek, je heřmánek široce známý pro své uklidňující vlastnosti.

Vlastnosti : analgetický, protizánětlivý, protikřečový, baktericidní , lék proti nadýmání, protihorečný prostředek , nervové sedativum, hojivý
Tento olej je velmi vhodný jako přísada do výrobků pro péči o pleť .

---------------------------------------------------------------------------------

Heřmánek pravý-květ, účinky: 


Má protizánětlivé, desinfekční a uklidňující účinky, uvolňuje křeče a zvyšuje pocení. Teplé heřmánkové obklady se osvědčují při otocích a akné - urychlují jejich hojení. Heřmánek má výrazné protizánětlivé účinky, dezinfekční účinky, uvolňuje křeče, působí proti nadýmání, podporuje pocení, má i mírně uklidňující, adstringentní a žlučotvorné účinky. Heřmánek je prostředkem k léčení nemocí kůže a sliznic, zejména zánětů. Z tohoto důvodu se často přidává do mastí s hojivými účinky, do pleťových prostředků, olejových lázní a mýdel.

---------------------------------------------------------------------------------

Mýdlo s kozím mlékem z farmy DoRa obsahuje cca 15% čestvě nadojeného kozího mléka v bio kvalitě a je bez chemické parfemace. Mýdlo obsahuje velké množství vitamínů A, B1, B2, B12, C, D, E a zinek, který příznivě působí na pokožku, zvláčňuje ji. Je vhodné pro jemnou dětskou pokožku, pomáhá alergikům, lidem s atopickým ekzémem, lupénkou a lidem se suchou pokožkou. Kozí mléko reguluje vlhkost pleti, působí příznivě na výstavbu a obnovu kožních buněk. Blahodárně ovlivňuje nervovou soustavu, klouby a dýchací ústrojí, posiluje imunitní systém.

Mýdlo z kozího mléka s ricinovým a mandlovým olejem je přirozeně voňavé. Jemná pramenitá voda v kombinaci s mastnými kyselinami v kozím mléku čistí pleť a reguluje její pH, obsah ricinového oleje napomáhá hojení jizev.

Tvar:  obdélníková řezy s ražbou

Složení: 

olivový olej, palmový olej, kokosový olej, ricinový olej, mandlový olej, pramenitá kojenecká voda,  bio kozí mléko, NaOH, extrakt z gr.jádra. , esenc.olej vzácného heřmánku modrého, květ heřmánku pravého

!!!Neobsahuje syntetické parfémy, proto je vhodné i pro astmatiky, pozor si musí dát pouze osoby citlivé na heřmánek a přírodní esenciální olej!!!

Bohatě pění.

Hmotnost: 100 - odpar dle doby zrání na dřevěných roštech, max. 10 %

Balení: celofán s etiketou

Kupující koupí mýdla bere na vědomí, že se seznámil s obecnými informacemi v sekci Mýdla a tuhé šampony, které najde v profilu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.8.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Muana
Katalogové č.: 6170547
Vloženo: 24.3.2015
Menu
--