Domů Prodané zboží prodejce Muana Mýdlo s bio kozím mlékem, měsíčkem a ol.mandarinky

Ručně vyráběné luxusní mýdlo metodou za studena s obsahem bio kozího mléka, obohacené ricinovým a mandlovým olejem. S přidanými květy měsíčku lékařského a 100% přírodním esenc.olejem mandarinky, který byl přidán nakonec procesu jako výživa, takže nejsou dotčeny jeho cenné vlastnosti. Mýdlo voní tímto esenc.olejem, takže čistou bylinno citrusovou vůní. Pro alergiky, atopiky a k hojení jizev, různých dermatóz.

Mýdlo je vhodné na hojení různých ran.

Ingredience k hojení: bio kozí mléko, ricinový olej, měsíček lékařský.

---------------------------------------------------------------------------------

Měsíček lékařský-květ, účinky: 

Květní lupínky měsíčku lékařského, které jsou v mýdle obsaženy, neustále a postupně uvolňují látky zvané fytoncidy, rostliná antibiotika, která dokáží likvidovat bakterie a plísně.

Měsíček lékařský:

odstraňuje podráždění pokožky, má schopnost zjemňovat pokožku, užívá se na těžce se hojící rány a vředy, křečové žíly, ekzémy, drobná poranění a bolesti kolem nehtů,(tzv.záděry) kožní defekty, mykózy(plísně na nohou), opruzeniny, proleženiny, omrzliny, zapařeniny, defekty prsních bradavek následkem kojení, krevní podlitiny.

---------------------------------------------------------------------------------

Mýdlo s kozím mlékem z farmy DoRa obsahuje cca 15% čestvě nadojeného kozího mléka v bio kvalitě a je bez chemické parfemace. Mýdlo obsahuje velké množství vitamínů A, B1, B2, B12, C, D, E a zinek, který příznivě působí na pokožku, zvláčňuje ji. Je vhodné pro jemnou dětskou pokožku, pomáhá alergikům, lidem s atopickým ekzémem, lupénkou a lidem se suchou pokožkou. Kozí mléko reguluje vlhkost pleti, působí příznivě na výstavbu a obnovu kožních buněk. Blahodárně ovlivňuje nervovou soustavu, klouby a dýchací ústrojí, posiluje imunitní systém.

Mýdlo z kozího mléka s ricinovým a mandlovým olejem je přirozeně voňavé. Jemná pramenitá voda v kombinaci s mastnými kyselinami v kozím mléku čistí pleť a reguluje její pH, obsah ricinového oleje napomáhá hojení jizev.

Tvar:  obdélníková řezy s ražbou

Složení: 

olivový olej, palmový olej, kokosový olej, ricinový olej, mandlový olej, pramenitá kojenecká voda,  bio kozí mléko, NaOH, extrakt z gr.jádra. , 100 % přírodní esenc.olej mandarinka , květ měsíčku lékařského

!!!Neobsahuje syntetické parfémy, proto je vhodné i pro astmatiky, pozor si musí dát pouze osoby citlivé na měsíček a mandarinkový esenciální olej!!!

Bohatě pění.

Hmotnost: 100 - odpar dle doby zrání na dřevěných roštech, max. 10 %

Balení: celofán s etiketou

Kupující koupí mýdla bere na vědomí, že se seznámil s obecnými informacemi v sekci Mýdla a tuhé šampony, které najde v profilu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.9.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Muana
Katalogové č.: 6170731
Vloženo: 24.3.2015
Menu
--