Domů Prodané zboží prodejce Probuď se Náramek z lepidolitu

Náramek z lepidolitu

 
obvod / váha

A: 17cm / 11,1g

B: 18cm / 11,5g

velikost kamenů

6mm
očista kamenů
na křišťálu
nabíjení kamenů
na slunci
čakra
6. čakra - Ádžňa
7. čakra - Sahasrára
astrologické znamení            
Váhy, Kozoroh
duchovní rovina
odstraňuje vše negativní, přináší vesmírnou moudrost, pomáhá při šamanských cestách, zprostředkovává přístup k záznamům duše, minulé životy

Lepidolit: odstraňuje elektromagnetické znečištění. Měl by ležet na počítačích, aby pohlcoval jejich vyzařování. Lepidolit vždy trvá na tom, že bude použit pouze k dosažení nejvyššího dobra. Odstraňuje všechno negativní. Aktivuje a otevírá krční čakru, třetí oko a korunní čakru. Pročišťuje zablokování a přináší vesmírnou moudrost. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a zprostředkovává přístup k záznamům duše. Naladí vás na myšlenky a pocity  pocházející z jiných životů, které jsou příčinou bloků v současném životě. Současně vás dokáže posunout o kus dál do budoucna.

Lepidolit poslouží mimořádně dobře také při zmírňování stresu a deprese. Potlačuje utkvělé myšlenky, odstraňuje malomyslnost a překonává nespavost. Lepidolit obsahuje lithium a pomáhá při stabilizaci výkyvů nálad a návalů strachů nebo paniky. Je vynikající při překonávání jakékoliv citové nebo duševní závislosti. Jakožto kámen přechodu odhaluje a proměňuje staré vzory a překonané způsoby chování. Lepidolit vede k nezávislosti a dosahování stanovených cílů bez pomoc zvenčí.

Podněcuje intelektuální a analytické schopnosti. Díky své schopnosti podporovat objektivitu a soustředění urychluje rozhodování. Soustřeďuje se na to, co je opravdu důležité, přičemž dokáže odfiltrovat rušivé prvky. V citovém životě umožňuje setrvávat ve vlastním prostoru, kam nesahá vliv ostatních. Jedná se o kámen přinášející klid, který tiší neklidné spaní a emocionální stres. 

free counters

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
unisex
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.10.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Probuď se
Katalogové č.: 10879451
Vloženo: 17.9.2019
Menu
--