Domů Prodané zboží prodejce indívo NimbAtop ? konopí ? aloe vera ? neem ? sléz

Přírodní, ručně vyráběné mýdlo s macerátem z kopřiv a konopí setého, olejem z indického buku, neemu a konopí. Mýdlo obsahuje též šťávu z aloe vera a květ slézu maurského. Unikátní složení je zaměřené na péči o problematickou a ekzematickou pleť.  Mýdlo je vhodné pro citlivou a suchou pleť. Nevysušuje.

Nejdůležitější složky:

Nimbový olej - Neem má nezastupitelnou a důležitou roli v ajurvédské madicíně již po několik staletí. Jedná se snad o nejlepší a nejbezpečnější variantu pro léčbu lupénky, ekzémů, alergické dermatitidy, akné, pásového oparu a problematické pleti. Má schopnost ničit parazity, kvasinky a bakterie a je taktéž účinný při mykózách a plísních nohou.  Vysoký obsah nenasycených mastných kyselin svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku. Obsahuje speciální složky, jako jsou nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají blahodárné účinky na pokožku.

Olej z indického buku - Karanja má antiseptické a insekticidní účinky. Stejně jako nimbový olej je už po staletí užíván v ajurvédské medicíně.

Macerát z kopřiv a konopí má úžasný vliv na zdraví pokožky a s velikým úspěchem se  používají na léčbu řady kožních problémů projevujících se vysoušením a praskáním. Je velmi vhodný při léčbě akné, atopického ekzému, lupénky, akné a špatně se hojících ran. Pomáhá předcházet předčasným projevům stárnutí, zajišťuje pokožce přirozenou vláčnost. Výtažek z konopí je naprosto bezpečný a zcela oproštěný od halucinogenní látky THC.

Šťáva z aloe vera má antibiotické účinky a působí antisepticky.  Léčivých účinků aloe vera se využívá při ekzémech, akné, oparech, lupénce, nebo alergických reakcích. Regeneruje tkáně, hojí jizvy, působí proti volným radikálům, proti projevům stárnutí a vzniku strií. Zároveň silně hydratuje a vyživuje. Také obsahuje mimo jiné laktát hořčíku, který brání vzniku histaminu, a tudíž potlačuje alergickou reakci.

Sléz maurský se používá při atopickém ekzému i u dětí, tlumí zánětlivost, ruší svědění a obnovuje normální stav pokožky. Je také vhodný ke změkčování a hojení ran.

Nať meduňky tonizuje a zklidňuje zarudloupokožku. Meduňka je účinná proti plísním a virům.

100% přírodní esenciální oleje meduňka citronová, vetiver, levandule lékařská, gurjun dřevo, tea-tree všechny tyto olejese hojně využívají při ekzémech, akné a jiných problémech s pletí.

Mýdlo má zemitě kořeněnou vůni připomínající čerstvé dřevo.

Složení: voda, olivový olej, kokosový olej, organické bambucké máslo, mandlový olej, slunečnicový olej, ricinový olej, aloe vera šťáva, macerát z kopřiv a konopí, nimbový olej, olej z indického buku, meruňkový olej, avokádový olej, konopný olej, hydroxid sodný, 100% přírodní esenciální oleje meduňka citronová, levandule lékařská, gurjun dřevo, tea-tree, vetiver, květ slézu maurského, nať meduňky.

INGREDIENTS: Aqua, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate*, Sodium Almondate, Sodium Sunflowerate BIO, Sodium Castorate, Aloe barbadensis Leaf Juice, Urtica dioica Extract and Canabis sativa Extract in Olea europaea Fruit Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Pongamia Glabra Seed Oil, Prunus armeniaca Kernel Oil, Sodium Avocadate Cannabis Sativa Seed Oil,Cymbopongon citratus Leaf Oil, Melissa officinalis Leaf Oil, Lavandula angustifolia Oil, Dipterocarpus Turbinatus Balsam Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Vetivera zizanoides Root Oil, Flos malvae, Herba melissae. * Organically produced

Mýdlo neobsahuje palmový olej, přidaný glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, ztužovače, parabeny, ftaláty, EDTA, složky živočišného původu.

Hmotnost: 130g

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY.

Vegan herbal soap bar with organic shea butter, neem oil, caranja oil, apricot oil. Contains herbal oils from chamomile, wild carrot, thyme, yarrow and St. John's worth. Made with traditional cold-process method which best preserves the beneficial qualities of the ingredients. Soap bar does not contain SLS (sodium laureth sulphate), palm oil, added glycerin, preservatives, silicones, mineral oil, alcohol, colorants, or synthetic fragrance. No animal testing.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 2923993
Vloženo: 3.8.2012
Menu
--