Domů Prodané zboží prodejce karol vodicka Pletená, dětská deka s krajkovou bordurou (Bavlna/mikrovlákno 60x80 cm)

Ručně pletená, dětská deka, zhotovená z měkoučkého materiálu - kombinace jemné bavlny a polyesteru v neutrální smetanové barvě (přírodní bílá). Deka je v jednoduchém designu, hlavní ozdobou je bohatá cca 8 cm široká, krajková bordura po celé délce a šířce deky.

Možno zhotovit v jiných barevných kombinacích, případně ze 100% merino příze pro hřejivou, zimní variantu :-).

Materiál:

- jemná bavlna kombinovaná s mikrovláknovým polyesterem

- 100% silnější merino

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam), jemně odstředit, nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

Termín dodání je 3-4 týdny od úhrady objednávky a může se lišit dle mé vytíženosti nebo dostupností materiálu. Cena je platná pro danou velikost dle výběru. Pro jiné velikosti se cena může mírně lišit.

(9K-13K)

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
vlna
,
směs
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.12.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: karol vodicka
Katalogové č.: 8064123
Vloženo: 6.12.2016
Menu
--