Domů Prodané zboží prodejce Rjabinnik Primulka růžová - jarní víla - dřevěná hračka

Primulka růžová - jarní víla - dřevěná hračka

Když se začnou ve sněhu objevovat první ostrůvky, v nichž  rozespalá PaníTráva začíná nastavovat prvním slunečním paprskům svoji ještě zcuchanoučupřinku, celý svět jakoby pookřál. Pomaličku se začíná probouzet, abyse po dlouhém odpočinku pod sněhovou peřinou připravil k Velké oslavěživota.

Čas jarního tání v sobě nese veškerou magickou moc naděje a očekávání.
Ještě to potrvá, než stromy rozproudí svou mízu a pochlubí sebohatstvím nalitých pupenů, ještě nějakou dobu se bude vzduch tetelitvzrušením pozvolného procitání...
Ale na svou Velkou Chvíli se už připravují všechny ranné cibulky, do tédoby schoulené v hnízdečkách rozmrzající Paní Země. Ta už tepe životemještě neviditelným a svolává své Věrné Pomocníčky:

"Honem, víly SněhuTání, protřít očka - už je čas!
Pojďte, skřítci Jarního Probouzení, přiložit ruku k dílu zas..."

A malí lidičkové nezaváhají. Něžně a láskyplně probouzejí svěřené cibulky - občas některou pošimrají, aby se už  odhodlala vyslat keSluníčku svůj první lístek; jinou na koříncích polechtají, aby senebála pevně zachytit mezi částečkami půdy...

A tu a tam některoupoškádlí rozpustilou písničkou, kterou už dávno všechny naučilikamarádi Křemílek a Vochomůrka:

" Vstávej, semínko, holala
bude z Tebe Fiala..."
Sněženka s Bledulkou,
Petrklíč, Narcis, Modřenec,  a Tulipán ... čí srdce by tou krásou neroztálo?
Slyšíte? Přichází JARO...

Skřítkové,víly a dryády: všudypřítomní malí pomocníčkové, pečovatelé audržovatelékřehké rovnováhy mezi světem Naším a Tím Jiným :-)
Od Životvoření jsou tu samozřejmě Jiní, Povolanější.
Vytvořit otisk vzpomínky na malou, ale neopomenutelnou bytůstku snad v moci našich rukou je.

Dřeváncia Dřevěnky z mé dílny jsou zde pro ty z Vás, kterým se to domamalýmitvorečky nehemží tak, jako u nás a přesto jsou si jistí, že jejejichdomov tím pravým místem pro nějakého toho PidiKamaráda.
Rádi se zabydlí na Vašem ročním stolku, na poličce i v postýlce Vašeho drobečka.

Přírodnísmrkové dřevo ručně opracované, dekorované vypalováním, povrchošetřenbezbarvým olejem z ryze přírodních surovin s atestem propoužití kvýrobě dětských hraček i pro styk s potravinami (technickýlist zašlu napožádání společně s Dřevěnkou).

Hračka waldorfského typu.
Rozměry cca  10,7 x 3,5 x 1,8 cm.

*****************************************************************

Protožese mi kupí osobní přání zákazníků na skřítky a víly, které momentálněnemám v krámku, rozhodl jsem se vytvářet své Dřevánky NA PŘÁNÍ.

To znamená, že se pokusím mít stabilně v nabídce většinu z mých Dřevánků aVámi zakoupeného kamaráda pro Vás zhotovím teprve poté, co obdržím objednávku.

Jakmile bude Dřevánek připravený, samozřejmě nejprve  pošlu fotografii a teprve poté se vydá na cestu k Vám.

Každý Dřevánek z mé dílny je originál a od svých brášků stejného jména se vždy mírně liší strukturou dřeva, řezbou i vypálením.

Barevnost můžu dodržet nebo také pozměnit podle Vaší představy.

Pokudsi ke skřítkovi vyberete kamaráda, kterého už nemám v nabídce, nebomáte nový nápad, či nesplněné přání, nebojte se mi napsat. Rád pro Vásvyřežu třeba celou rodinku. Domluvíme se vnitřní poštou a většinou dotýdne vystavím Vaše nové přátele s rezervací.

 

****************************************************************

Dřevánek - made by Rjabinnik, designed by Rounien 2014 Creative Commons License

 

Barvy:
prodejní cena
146 Kč
Prodáno 6.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Rjabinnik
Katalogové č.: 5395211
Vloženo: 12.8.2014
Menu
--