Domů Prodané zboží prodejce Herba Přírodní deodorant - levandule lékařská

bez hliníkových solí a parabenů

Přírodní krémový deodorant (antiperspirant) je ručně vyrobený s největší šetrností k pokožce, bez hliníkových solí a parabenů, jaké se nachází v komerčních výrobcích. Tento deodorant na přírodní bázi funguje, zabraňuje zápachu v podpaží, má potopudné účinky s příjemnou vůní. 

V horkých letních dnech nebo při větší fyzické zátěži se nadměrně potíme. Pot má sklony k rychlému kvašení a bakterie pak vytvoří nepříjemný zápach. Pocením se zbavujeme odpadních látek - toxinů, přebytků vody s regulací tělesné teploty.

Složení deodorantu neomezuje přirozené funkce pokožky, ale zabraňuje množení bakrerií, které způsobují zápach v podpaží. Deodorant neobsahuje nebezpečné látky, jako jsou běžně používané sloučeniny hliníku, silikony a neucpává potní žlázy. Tento deodorant v krémové podobě je alternativou s přírodními a výživnými účinky.

Antiperspirační účinky v deodorantu zajistí obsah jedlé sody a oxid zinku ( lékárenský), který mírně vysouší a je protizánětlivý, má antimikrobiální účinky, zklidňuje pokožku a je velmi dobře snášen (je také součástí dětského pudru).

 

Složení deodorantu umožní bylinné esence postupně uvolňovat a pokožka příjemně voní. Bylinná vůně levandule lékařské má jen jemný podtón medicinální vůně čajovníku pro zvýšení protibakteriálního účinku. Je příjemná jak pro ženy tak i pro muže...

Aktivní látky:

Deodorační přísada - soda bicarbona (jedlá soda), kokosový olej. 

Antibakteriální složka - oxid zinečnatý (lékárenský) - je také součástí dětského pudru !

Výživná složka - bambucké máslo v bio kvalitě

100% esenciální oleje

- Levandule lékařská - sladce bylinná vůně, všestranně hojivá

- Čajovník - medicinální vůně, silně protibakteriální, hojivý

 

 

Obsah:   30ml 

Plněno do kosmetické šroubovací Alu dózy a opatřeno etiketou (vhodné cestovní balení do kabelky).

Použití: Krémová konzistence se velmi dobře nanáší a udržuje v čistotě. Deo krém cca o velikosti hrášku se musí nanášet vždy na zavlhlou pokožku. Pak se soda rozpustí a funguje (na suché pokožce by krém měl peelingový efekt a podráždil by pokožku). Krém rozmažte do podpaží jako běžný krém. Vytvoří se vrstvička, která se okamžitě vstřebá do pokožky a reaguje pro pocit čistoty. Aplikujeme 1 až 2 x denně (nebo dle potřeby).

Složení: bambucké máslo Bio, kokosový olej, jedlá soda, kukuřičný škrob, oxid zinečnatý, vitamín E, včelí vosk, esenciální oleje

Přírodní ručně vyrobený produkt bez obsahu barviv, parabenů, hliníkových solí, syntetických vůní a konzervantů.

Upozornění:         

Milí zákazníci, v současné době pracujeme na kolaudaci nové dílny a osvědčení výrobků dle nařízení evropského zákona. Proto jsou po tuto dobu produkty zařazeny do kategorie - dekorační kosmetika. Vaše Herba

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.5.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Herba
Katalogové č.: 7127119
Vloženo: 12.2.2016
Menu
--