Domů Prodané zboží prodejce Cubic Přívěsek na krk FRAGMENT 10

Originální moderní přívěsek kombinující kontrast přírodního materiálu a ušlechtilého kovu. Přívěsky kolekce FRAGMENT představují kontrast mezi tvrdým geometrickým tvarem podpořeným kovovým mareriálem a jedinečností přírodních struktur a tvarů. Kovový rám, který "vězní" přírodní FRAGMENTY, má také hlubší význam reflektující vztah člověka a přírody. 

Je tvořen hliníkovým rámečkem 40x40mm do něhož je vložen kousek dřeva tak, aby vynikla nádherná kresba letokruhů i průřez dřevěnou větví včetně kůry. Povrch hliníku má kartačovanou strukturu. Jelikož jsou zde použity přírodní elementy, je každý přívěsek originál a tudíž se může konkrétní kus lišit od fotografie. Na přání zašlu foto konkrétního kusu.

Přívěsek je standartně navlečen na obruči o prům. 14,5cm z kovového lanka. Lze však na přání vyměnit za cokoli jiného. K dispozici je řetízek hádek z nerezové oceli, ocelové lanko libovolné délky, nebo koženková šňůrka. Velikost: 40x40x10mm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
dřevo
prodejní cena
449 Kč
Prodáno 10.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Cubic
Katalogové č.: 9406821
Vloženo: 18.3.2018
Menu
--