Domů Prodané zboží prodejce Rebeka Q Pura - ultra barefoot tenisky - hnědé

Štandardné šírky tenisiek sú 9 a 10 cm. Je možná úprava na prianie, pravdepodobne s dlhšou dobou dodania.

Prosíme o pochopenie, ceny na Fleru sú navýšené o fle-rprovíziu, ďakujeme.

Ultra barefoot - ultra bosé.

Kožený vršok, guma na nártu, kožená podrážka, alebo plastová podrážka Vibram 1mm.

Vnútri 3mm 100% vlněná plstenná stielka, možno vyňať.

Nádherná koža hr. 1,6 mm, s voskovanou úpravou, koža je stále živá, stárne do krásy, vynikajúco sa prisposobí vašej nožke.

Tri farebné varianty, hnedá, ružová, čierna(nieje na foto).

 

Lahôdka pre fajnšmekrov, pokiaľ si objednáte s koženou podrážkou, získate kúsok, ktorý by mal mať v zbierke každý ortodoxný bérfúťák.

Vyrobené na Morave, od kože po krabicu a strúhané drevo.)

Doporučujeme ešte pred prvou vychádzkou ošetriť krémom s včelím voskom, to si vychutnáte!

Milí zákazníci, radi by sme vás po skúsenostiach z minulej sezóny upozornili, že záručná doba nerovná sa životnost bot. Máme zákazníčky, ktoré neopotrebovali boty ani po troch sezónach, a máme i také, ktoré po troch mesiacoch vydrali na koženej podrážke dieru veľkosti 5 korunovej mince. Pokiaľ teda viete, že budete boty namáhať, (hlavne asfalt)zvoľte podrážlku plastovú. Na druhej strane, u koženej podrážky máte istotu, že nebráni "uzemneniu", tak dôležitému v dnešnej dobe. Viac informácií o "uzemnení" nájdete pod týmto heslom na netu, alebo vám ponúkam výňatok zknihy Uzdrav se sám, Amy B. Scher,

"Lidské tělo má severní a jižní pól stejně jako magnet, jižní pól sa nachází na spodní straně chodidel, severní na temeni hlavy. Všechby orgány a buňky našeho těla jsou polarizované. Představte si každou buňku jako miniaturní baterii. Obecně lze říci, že horní povrchy těla by měli mít pozitivní polaritu (žaludek, horní číst chodidla a hřbet ruky), zatímco spodní povrchy těla by měli mít zápornou polaritu (záda, spodní část chodidel a dlaň). Často ale dochází k tomu, že tato polarita je převrácená, jako byste, zjednodušeně řečeno, obrátili baterii vzhůru nohama. Pokud k tomu dojde, naše tělesné funkce sa naruší a při práci s energií nemusí tělo reagovat, jak by mělo.

Pojem uzemnění znamená, že se připojíte k severnímu a jižnímu zemskému pólu. Přirozené léčivé vlastnosti a rytmy Země se postarají o to, aby se polarita těla přirozeně vyladila.

V dřívějších dobách lidi chodili naboso a spali na zemi. Díky tomu sa tělo ladilo na zemskou polaritu a stabilizoval sa elektrický náboj v orgánech, tkáních a buňkách. Jinými slovy, baterie fungovali správně. V důsledku moderního životního stylu včetně používání pryžových a plastových podrážek u obuvi a téměř nepřetržitému připojení k elektrickým zařízením, jako jsou mobilní telefony a počítače, však došlo k tomu, že jsme se od zemské energie odpojili.

(...)

Vysvětleme si nyní, proč je tento objev tak důležitý, pokud jde o budování základů pro uzdravení. Obrácená polarita komplikuje správné fungování věcí podobne, jako je tomu v případě obrácené baterie. Uzemnění představuje jemný, velmi přirozený způsob, jak přimět meridián trojitého ohřívače, aby sa zklidnil. Naše tělo si ví velmi dobře rady, jak využít zemské elektrony k tomu, aby dosáhlo rovnováhy. Zklidnění meridiánu trojitého ohřívače znamená, že sa uvolníte i vy. Pak je mnohem jednodušší změnit návyky a stresové i energetické vzorce, než by tomu bylo ve stavu, kdy proti všemu bojujete.

Uzemnění severního a jižního pólu v rámci energetického pole uzavíra v těle elektrický obvod, který je důležitý pro jeho správné fungování.

Jak sa uzemnit venku? Chůze naboso po betonu, hlíně. Noste boty s koženou, nebo provazovou(z přírodního provazu) podrážkou.

Uzemnění uvnitř: Tuná pani popisuje cvičenie s kovovou lyžičkou, ktoré mi príde zbytočné, a tiež existujú špeciálne uzemňovacie zariadenia do bytov a domov, ktoré nájdete i u nás na nete.

Ja sama som však líná, a tak chodím bosa, a to len vtedy, keď chodiť musím, ináč sedím, aleb ešte lepšie, ležím.))

Barvy:
Styl:
městský
,
pro volný čas
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál - textil:
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.5.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Rebeka Q
Katalogové č.: 7545018
Vloženo: 23.6.2016
Menu
--