Domů Prodané zboží prodejce ZMATLA Rostoucí tričko- BAMBUS - více barev a vzorů (velikost 9 - 24m)

Rostoucí tričko je vyrobeno z nejjemnějšího bambusového vlákna, které splňuje požadavky ECO-TEX Standard 100 (vhodné pro děti do tří let).

Materiál: 53% Bambus viskóza, 47% Bavlna

Gramáž: 170g/m2

Díky rostoucímu střihu nemusíte nakupovat každé tři měsíce nebo každý rok nové oblečení. Tričko se velice pohodlně dá přetáhnout přes hlavu.

V nabídce jsou růné barvy a vzory které najdete v našem profilu.

Barevná kombinace byla ušitá na přání. Vyberte si svoji vlastní, buďte také originální :)

Na našem profilu najdete aktulní nabídku barev a vzorů.

Vlastnosti bambusové viskózy:

- Bambusové oblečení je hladké, jemné, měkké, maximálně pohodlné a dokonale se přizpůsobí křivkám těla. Tyto vlastnosti má proto, že na mikroskopické úrovni má bambusové vlákno hladký, oblý povrch. Uvnitř je vlákno duté a velké množství mirospár a otvorů v povrchu dodává oblečení velkou prodyšnost (pokožka tak může přirozeně dýchat a zároveň je v bezpečí).

- Bambusové vlákno bývá nazýváno jako Smart Fiber, tedy chytré vlákno. Má dvakrát až třikrát delší životnost než bavlna, nemačká se, je pevné, rychle schne, má dobrou stálobarevnost a nevykazuje srážlivost.

- Tkanina působí na dotek chladivě, ale zároveň dokáže udržet teplo. V létě tak má dítě pocit lehkého osvěžení a v zimě naopak zahřeje. Bambusové vlákno absorbuje až 4x více vlhkosti než vlákno bavlněné a odvede tak přebytečnou vlhkost a pot. Díky své jemnosti a hladkosti jsou bambusové produkty velice vhodné pro osoby s citlivou pokožkou.

- Bambusové vlákno je přirozeně antibakteriální, protiplísňové a antistatické. Bambus a bambusové vlákno obsahuje složku zvanou ,,bamboo kun", která má přirozené antibakteriální a bakteriostatické vlastnosti, které tyto rostliny chrání před bakteriemi a plísněmi. Kvalitní bambusové vlákno dokáže zničit až 70% nežádoucích bakterií, hub, kvasinek a plísní, tudíž i vzniku nepříjemných pachů. Obleční z bambusového vlákna je vhodné i pro alergenní pokožkou.

- Bambusové oděvy dosáhly skóre 50 na stupnici UPF (UV ochranné měřítko), což představuje 98% snížení aktivity UV, které se dostane ke kůži.

- Díky mikroskopickým spárám a otvorům je v bambusovém vláknu snadná cirkulace vzduchu. Tím je zajištěn odvod tepla od povrchu těla a jeho chlazení vzduchem z vnějšku. V letních měsících může být tímto způsobem dosaženo snížení tělesné teploty. Při teplém počasí dokáže bambusové vlákno udržet o 2-3 stupně nižší teplotu než bavlna. V zimním období pak materiál dokáže teplo zadržovat a příjemně zahřát. Udržuje tedy pro pokožku stabilnější prostředí a nevysušuje ji.

Bambusový materiál je srovnatelný se syntetickým, jeho absolutní výhodou je přírodní původ a tedy i lepší vhodnost pro lidské tělo.

Koupí zboží souhlasíte s Obchodními podmínkami a reklamačním řádem uvedenými v profilu viz: https://www.fler.cz/zmatla

Barvy:
Velikost:
86 (1-2 roky)
,
98 (3 roky)
,
110 (5 let)
,
62 (2-3 měs.)
,
74 (6-9 měs.)
,
56 (0-2 měs.)
,
68 (3-6 měs.)
,
80 (12 měs.)
,
92 (2 roky)
,
104 (4 roky)
Styl:
sportovní
,
přírodní
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.5.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZMATLA
Katalogové č.: 7543839
Vloženo: 23.6.2016
Menu
--