Domů Prodané zboží prodejce livi a tana rouška dospělácká velikost S/M, dobře prodyšná

Hlavní materiál je dvojitá gázovina zvaná také mušelín, jde o 100% bavlnu, je to velmi měkká látka příjemná i na citlivou kůži a velmi dobře prodyšná (pokud chcete kupovat roušku pro větší pocit ochrany a bezpečí, tak tato rouška pro Vás není vhodná :). 

V horním lemu je umístěn drátek, který se dá vytvarovat podle obličeje. Díky tomu a dobré prodyšnosti je rouška vhodná i pro nositele brýlí 

Umístění vzoru se u jednotlivých roušek liší. Gumičky za uši jsou měkké a elastické, pokud jsou správně nastavené, nebolí z nich uši. Uzly jsou skryty v lemování po stranách, pokud budete potřebovat upravit gumičky, či je vyměnit, jsou snadno nahraditelné.

Materiál byl předepraný. Vzhledem k materiálu a delšího drátku doporučuji jemné praní v mýdlové vodě nebo sterilizaci párou. Pokud budete roušku sterilizovat ve vroucí vodě, mohou barvy a  vyblednout, v případě této roušky by se mohl narušit zlatotisk.

Tento druh bavlny není uplně vhodný na žehlení, ale pokud chcete roušku žehlit, tak můžete. Vyhněte se ale při žehlení hornímu lemu, kde je vložen drátek! Doufám že nemusím upozorňovat, že není vhodné roušku vlkádat do mikrovlnky :).

Dospělácká velikost střední S/M :

šířka přibližně 19 cm

maximální výška 12,5 cm (výška boků 6cm)

Dospělácká velikost střední M/L (viz větší rouška na první fotografii):

šířka přibližně 20 cm

maximální výška 15,5 cm (výška boků 7cm)

Cena za jeden kus.

Pokud si myslíte, že máte hlavu střední velikosti, tedy velikost M, tak já osobně bych doporučovala spíše velikost S/M, rouška Vám pak bude sedět těsně pod bradu. Pokud chcete, aby rouška šla až ke krku, zvolte velikost M/L. Většině mužům sedne spíše velikost M/L.

Mám lehké astma, takže jsem se snažila najít materiál, který "udýchám". Pokud máte ale těžké astma, nebo máte problém "udýchat" těhotenstní, mohu pro Vás ušít roušku z ještě prodyšnějšího hedvábí (rouška bude ale trochu průhledná).

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.9.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: livi a tana
Katalogové č.: 11757234
Vloženo: 15.9.2020
Menu
--