Domů Prodané zboží prodejce Památky pro děti S pastelkami po zámku Lemberk

Edice ilustrovaných průvodců s pastelkami po českých a moravských pamětihodnostech určená dětem, rodinám, školám a všem návštěvníkům památek.

Zprostředkovává nejdůležitější informace o historii, výrazných osobnostech, exteriér, interiér i okolí památky atraktivní a přehlednou formou.

Nabízí přímé možnosti zaznamenat vlastní postřehy, podněcuje k aktivnímu prožitku, láká k pozorování místa, umožňuje kreslit, lepit a zapisovat.

Pomáhá při orientaci v okolí přehlednými nákresy a plánky.

Naučný suvenýr na pokračování a První průvodce památkami pro děti s pastelkami

S pastelkami po zámku Lemberk (16x23 cm) je č. 32 v sérii brožovaných publikací o našich nejznámějších hradech a zámcích.

Součástí balení každého průvodce jsou malé pastelky (6ks, 9x4 cm) k okamžitému využití při návštěvě zámku.

V lesích na Liberecku uschovaný decentní zámek, původní hrad byl působištěm sv.Zdislavy. O ní se dozvíme také v interiéru. Dále k vidění poučné a aktuální témata na stropě Bajkového sálu nebo opravdu velmi pěkná barokní výzdoba oken nádvoří. Informace o možnosti prohlídky zámku naleznete na oficiálním webu zámku.

S pastelkami po zámku Lemberk. První průvodce památkami pro děti. Text a ilustrace Eva Chupíková, 2013. ISBN 978-80-87627-31-0.

památky pro děti

Barvy:
prodejní cena
55 Kč
Prodáno 8.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Památky pro děti
Katalogové č.: 3628208
Vloženo: 7.3.2013
Menu
--