Domů Prodané zboží prodejce Orgonity Silmarino "Šťastná plážová" orgonit mušle karneol, zlato

Orgonitový talisman ve tvaru mušle - velké hřebenatky  s  karneoly a pravým plátkovým zlatem. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- s regenerací, uzdravováním a zvýšením odolnosti
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- ve spojení s jiným větším orgonitem i odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Mušle na fotkách je ihned k disposici.  

Jako každý orgonit, i tato mušle přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení, má neomezenou životnost... Vzhledem k větší velikosti - objemu jde o poměrně silný kus.  

Složení: kvalitní krystal křišťálu uprostřed, karneoly - přírodní kusy podkládané plátkovým zlatem 23,6 karátů u povrchu, piliny mosazi a mědi, křišťálové zlomky, odlita byla v mnoha vrstvách postupně ručně z křišťálové šperkařské pryskyřice do autorské formy vytvořené na základě skutečné skutečné mušle - velké hřebenatky.

Balena bude v organzovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.

Rozměry: 7,5 cm x 7 cm x cca 1,8 cm, spodní strana plochá, hladká.

Energetický dosah vytestovaný: cca 8 m

Karneol vám pomůže uzemnit se a ukotvit v přítomné realitě. Stabilizující kámen,  obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace...

Karneol přináší schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu, pomáhá při strachu ze smrti... Dodává pozitivní pohled na život, čelí apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Užitečný při překonávání závislostí... Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samé podstatě toho, co vám znepříjemňuje život, dodává sílu k vytrvalému jednání.
Kámen plný životní síly a vitality. Pomáhá zlepšit funkci prvních dvou spodních čaker, uzemnění, jistota. 

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Inspirováno korálovými útesy jižního Rudého moře. 
Pokud se líbí, neváhejte. Vybírejte srdcem..

---------

Silmarino - Vaše orgonitové talismany od r. 2010

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.8.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Orgonity Silmarino
Katalogové č.: 13844402
Vloženo: 5.2.2023
Menu
--