Domů Prodané zboží prodejce matujej Vařečky fajnových barev!

Vařečky, které vaše kuchyň už léta potřebuje, jsou zde!

Některé jsou vyrobeny ze švestky, další pak ze dřeva hlohu. Všechny jsou však velmi jemně vybroušené, a to i s pomocí nějakých těch technologických fíglů, jako je třeba vlhčení vodou mezi broušením jednotlivými hrubostmi (zvednou se tím letokruhy a výsledek je tak mnohem kvalitnější, a hlavně povrch zůstane hladký navždy - i po mnoha létech máčení ve dřezu). Poté jsou několikrát hluboce napuštěny čistým a zcela nezávadným lněným olejem, který pak také dostal nezbytný čas pro dokonalé vytvrdnutí (polymeraci - změnu struktury; po ní již nejde ze dřeva vymýt, a to ani saponátem!) A nakonec jsou ošetřeny tenkou vrstvou mé specielní směsi, ve které je hlavním figurantem opět lněný olej a zdatně mu pomáhá také vosk od mých včel.

Největší rozměr je cca 7 x 31cm.

Tyto vařečky nevyžadují nijak zvláštní údržbu, pokud je však nebudete nechávat stát zbytečně dlouho ve vodě a ušetříte je pobytu v myčce, rozhodně to ocení! ;)

Do objednávky piště prosím číslo druhu vařečky a preferovaný materiál.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Druh:
pomůcky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: matujej
Katalogové č.: 2682073
Vloženo: 2.5.2012
Menu
--