Domů Prodané zboží prodejce Probuď se Vysokovibrační Petalit - 1ks (rarita)

Surový petalit - dostanete 1ks

Velikost na fotkách

 
rozměr / váha cca
20-35mm / 5,1-5,8g
původ Brazílie
očista kamenů
pod proudem vody 
nabíjení kamenů
na slunci či na křišťálu
čakra
všechny čakry
astrologické znamení            
všechna znamení
duchovní rovina
Je to šamanský kámen, zajišťuje bezpečné prostředí pro duchovní kontakt nebo extatickou pouť. Aktivuje celý proces a dodává mu energii. Uklidňuje auru a otevírá krční a vyšší korunní čakru, které spojuje s vyššími duchovními vibracemi. Pomáhá snadněji mluvit o tom, co spatříte během duchovních vizí. Uvolňuje negativní karmu a odstraňuje entity z aury a duševního těla.

Petalit: je dalším kamenem nového věku. Někdy se mu taky říká andělský kámen, neboť usnadňuje spojení s andělskou říší. Pomocí svých vysokých čistých vibrací otevírá petalit přístup ke kosmickému vědomí. Pomáhá duchovní očistě. Jedná se o ochranný kámen usnadňující meditaci a naladění. Uvede vás do stavu klidné mysli a do průzračné duchovní dimenze, odkud lze rozpoznat příčinu i smysl všeho a dosáhnout potřebné proměny. Mimořádně užitečný je při hojení dědičných rodinných potíží, jelikož dokáže dosáhnout proti proudu času až do okamžiku, kdy problém vznikl.

Duchovní účinky: Je to šamanský kámen. Zajišťuje bezpečné prostředí pro duchovní kontakt nebo extatickou pouť. Aktivuje celý proces a dodává mu energii. Současně dokáže duchovní energii i uzemňovat. Uklidňuje auru a otevírá krční a vyšší korunní čakru, které spojuje s vyššími duchovními vibracemi. Dokáže vás posunout za hranice vašich nynějších metafyzických schopností a spojit s vyššími rovinami duchovního vědomí. Pomáhá snáze hovořit o tom, co spatříte během duchovních vizí. Dokonce i malý kousek petalitu je mimořádně silný jako elixír. Lze jej použít k uvolnění negativní karmy a k odstranění různých entit z aury a duševního těla. Zvlášť užitečně působí, chcete-li se zbavit dosavadních svazujících pout, neboť sebou přivádí vyšší já lidí ve vašem okolí a současně neutralizuje manipulace, jímž jste na vyšších úrovních vystaveni. Pokud se petalit nosí na těle, dodává soustavně energii energetickým centrům na všech úrovních těla a neustále je aktivuje. Zlešuje rovněž kvalitu prostředí, ve kterém se nachází, a zajišťuje pro ně potřebnou energii.

Harmonizační účinky: petalit uvádí do rovnováhy systém žláz s vnitřní sekrecí a aktivuje trojitý ohřívač. Tento kámen je užitečný při léčbě AIDS a rakoviny. Blahodárně působí na buňky, oči, plíce a střeva, tlumí svalové křeče.

Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.

free counters

Barvy:
Minerály a ostatní:
ostatní
Úprava:
surové
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Probuď se
Katalogové č.: 9533223
Vloženo: 5.5.2018
Menu
--