Domů Prodané zboží prodejce Muana ŽABÍ MUŽ- oliv.mýdlo s bahnem z Maďarských lázní

Nové velké mýdlo nejen pro muže ŽABÍ MUŽ, bází olivové, ovšem obohacené léčivým termálním bahnem z Maďarských lázní a svěží vůní 100% přírodního éterického oleje LITSEA CUBEBA. Samozřejmě že nejen pro muže., mydlit se s ním mohou i děti a ženy.

Ručně vyráběné hojivé přírodní mýdlo metodou za studena s léčivým bahnem, obohacené o výživnou složku extra panenského olivového oleje. Mýdlo má příjemnou svěží vůni( litsea cubeba připomíná silnou směs citrusů a kůr)

Mýdlo je vhodné na unavené  a oteklé nohy, antidepresivní, osvěžující.

Mýdlo jsem záměrně nechala poměrně jednoduché co se týče receptury bez nějakých esencí, neb je samo o sobě silné a přitom jemné ke kůži. O hydrataci se zde stará výživná složka přidaná na konec po sodné reakci, a to kvalitní řecký extra virgin olivový olej, který dokonale hydratuje a také dal mýdlu vůni. Svojí bází, viz složení, se jedná o mýdlo olivové.

Olej Litsea cubeba:

Osvěžující, protiinfekční, posiluje koncentraci. Sladce citronová vůně s květovými podtóny. Olej je vhodný jako prevence proti infekčním onemocněním, používá se na koupele unavených a oteklých nohou, příjemně osvěžuje, působí proti únavě, depresi, sklíčenosti, vhodný k udržení koncentrace při jízdě autem nebo studiu.

 

Tvar:      čtvercové formy silná kostka

Složení: 

olivový olej, palmový olej, kokosový olej, voda, NaOH, extrakt z gr.jádra,  extra virgin olivový olej, termální bahno, 100%ní přírodní éterický olej LITSEA CUBEBA

Hmotnost: 110 g - odpar dle doby zrání na dřevěných roštech, max. 10 %

Balení: celofán s etiketou

Nezapomeňte se podívat i na moje mýdlenky, aby bylo nového obyvatele koupelny kam uložit:)

Kupující koupí mýdla bere na vědomí, že se seznámil s obecnými informacemi v sekci Mýdla a tuhé šampony, které najde v profilu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Muana
Katalogové č.: 5578797
Vloženo: 8.10.2014
Menu
--