Domů Zboží Od alma-ata

kapsička Ágnes

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od alma-ata

Katalogové č.: 3211227
Zobrazení: 411x
Vloženo: 6.11.2012
Počet srdcí: 198x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kapsičku jsem ušila na ukládání drobností. Záleží jen na Vás, k čemu ji využijete. Kosmetika, psací potřeby, nebo jako další přihrádku na nezbytnosti ve vaší tašce. K ušití čelní strany jsem použila techniky patchwork a našívání aplikací, kapsičky jsou dozdobeny strojovou výšivkou, korálky a knoflíčky, včetně překrásných perleťových. Zapínání je na zip, vnitřek kapsičky je z dovozové 100% bavlny, podlepeno ronopastem. Zadní strana z manchesteru.

Tato kapsička je z kolekce K+M+B, čili klíče + mobil + brýle. Je opravdu dobré si takto zapamatovat, co si musím vzít s sebou při odchodu z domu ;-)

Rozměr: 12 x 18 cm

Ágnes vám může být inspirací pro obal na tablet nebo čtečku. Stačí, když mi zašlete rozměry včetně tloušťky a vyrobím vám obal na míru.

Mrkněte na

Jehly pro špatně vidící.

Skutečný zázrak pro každého, kdo alespoň jednou ročně bere jehlu a nit do ruky.  Trápíme se, zastřiháváme, namáčíme a nit prostě do ouška nechce. Tyto jehly jsou vyrobeny jinou technologií než klasické jehly a kdo je poprvé použije, už jiné nechce. Mají speciálně tvarované ouško jehly, nit navlékáme prostým nasunutím shora ouška, malá pojistka zajistí, že ani při provlékání hustou tkaninou nit z jehly nevyklouzne.

Nedostižná věc pro každého, ať už švadlenku či poloslepého jedince. Dle statistiky na Googlu je špatným zrakem obdarováno 40% populace :-) Při objednávce jehel s jiným zbožím ušetříte na poštovném a uděláte radost sobě či někomu blízkému.

 

Menu
--