Domů Zboží Od magaela

Květinová čelenka "ve vysoké trávě"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 7287248
Zobrazení: 182x
Vloženo: 29.3.2016
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice,

jaro již začalo. Přišla jarní rovnodennost, roztál sníh, rozkvetly zahrady. Pomalu, pomaličku ... nenápadně se vkradlo do našich příbytků i do našich srdcí a naplnilo nás radostí a chutí do života. Láskou k světu kolem. Mám chuť běhat po louce, nechat si lechtat bosé nohy trávou a smát se tváří k slunci. Ve vzduchu cítit znovuzrození. Nejkrásnější roční období je zde a jak by to bylo, kdybych si z této jarní atmosféry trošku neukradla a neukryla ji v nové kolekci :)

Slunce je pojašené stejně jako já, vlasy na všechny strany a koutky úst k nebesům. Směju se smíchem tichých bláznů a honím motýli na louce. Z květů pletu věnce do vlasů jako když jsem byla malá a poslouchám, o čem šeptá tráva. Stébla mi lechtají kotníky a já mám chuť ukrýt mezi nimi moje pihy. Vysoká tráva je tak velmi tajnosľubá.
Čelenka je vyrobena z textilních květů, lístků, trávy, ozdobných bahniatok a jiných drobností určených k aranžování. Je pohodlná, netlačí.

Menu
--