Domů Zboží Od AllyDesign

Bruno….jede na výlet

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od AllyDesign

Katalogové č.: 9703552
Zobrazení: 966x
Vloženo: 10.7.2018
Počet srdcí: 77x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, chystám svou první kolekci. Z toho důvodu také pozastavuji tvorbu na přání a na došití, protože chystám celkové změny na podzim. Pokud budete chtít něco z výrobků tu, které mám už našité, neváhejte se zeptat vnitřní poštou. Ráda odešlu. Děkuji za pochopení.

...Bruno už odjel k novým majitelům, pokud by se vám ale líbil, tohoto Bruníka s výbavou moc ráda ušiji do 4 pracovních dnů... 

Ahoj ahoooj, právě se chystám na výlet na sever. Moc rád se toulám přírodou, taky se rád dívám na otevřené moře a poletující racky a sbírám škeble. Dávám si je pěkně do batůžku na památku-Ally už říkala, ať žádné nesbírám,ale já ji znám, ona má pro ně stejně slabost.... Ťapu na sever, protože mám tuze rád zimu a ryby...chichi, hlavně v bříšku...

Bruno, je malý autorský chlupatý mazel, převlíkací medvídek, cestovatel.... Je z mazlivé chlupaťolátky a jako správné tulidlo má moc rád obejmutí-spoustuuuspoooooooustu obejmutí. 

Bruno je z měkounkého beránka(80%bavlna 20%polyester) a má ve výbavě triko(z měkounkého úpletu), mikinu s pěkně velkou kapucí(také z úpletu) aby mu nebyla zima, kalhoty(ze lnu), šálu(bavlna a úplet),funkční baťůžek(bavlna) a do batůžku svačinu-7rybiček(úplet, bavlna) na každý den jednu a jednu navíc, kdyby ho náhodou přepadla mlsná)

Kuk na mě zezadu, jaký mám pěkný baťůžek na sbírání pokladů.

...V podvečer za Ally domem

Bruno je 26cm vysoký. Očka a čumák má vyšitá bavlnkou. Celý je vymyšlený a zkonstruovaný podle Ally, stejně jako všichni jeho medvědí bráchové a příbuzní.Plněný je dutým vláknem.

Medvídka lze prát v pračce na 30 stupňů, ale doporučuji šetrné ruční praní a máchání. Oblečky jsou pratelné do 40ti stupňů. Medvídka nežehlete. Oblečky žehlete šetrně, úplet je ale strečový, při správném rozvěšení při sušení netřeba žehlit.

Ally doporučuje ruční mydlinkování a čištění pro medvídka. Pro oblečky klasicky, do 40ti stupňů v pračce nebo namočit do mydlinkové vody.

...objevili jsme obrovskou pampelišku

..letos měl na vysvědčení samé jedničky, šikulka

....u Ally v podvečer na zahrádce

Cena je včetně provize portálu.

Děkuji, že respektujete autorská práva.

Menu
--