Domů Zboží Od Petr Jurníček

Mísa na pečení kuřete a brambor

890 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Petr Jurníček

Katalogové č.: 7726197
Zobrazení: 503x
Vloženo: 2.9.2016
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Obchodníkům poskytujeme velkoobchodní slevy:) Vystavené zboží je zlomkem toho, co máme v naší dílně na prodej...proto se klidně dotazujte...třeba Vám budeme moci vyhovět:) Naše zboží také najdete v desítkách galerií, čajoven a také v několika restauracích, které jsme měli možnost vybavit.

Jeden z nejoblíbenějších produktů...osten/trn na kuře, vyráběný z náší vlastnoručně vyráběné, kameninové, ostřené hlíny, pálený v elektrické peci  na 1300°C, vyglazovaný. Vhodný do každé trouby, snese velké teploty, můžete jej dát již do rozpálené trouby. Díky hladkému, glazovanému vnitřku se není třeba obávat připalování, krásně se umývá!

Kuře na ostnu je pečeno jak zvenku, tak zevnitř. Výsledek je dozlatova upečená, neporušená křupavá kůžička ze včech stran. Do mísy kolem ostnu doporučujeme nasypat brambory nebo zeleninu a péci společně s kuřetem, protože díky kuřecímu výpeku a marinádě jsou prostě vynikající.

Průměr cca 33-35 cm.

V nabídce aktuálně v hnědo-černé variantě. Tento konkrétní z obrázku má již svého majitele, v nabídce podobné, jako jablka na stromě :)

Menu
--