Domů Zboží Od Dara bags

Organizér no.9

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 10832106
Zobrazení: 43x
Vloženo: 29.8.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Popis zboží

Organizér do kabelky je vymazlenou vychytávkou pro každou správnou daraholičku. Snadno rozšíří počet kapes a zavede pořádek a jasný řád uvnitř prostorné kabelky. Prostě jej vyndáte a jednoduše vložíte do druhé kabelky. Žádné vysypávání na postel. Konec strachování, jestli máte opravdu všechno!

Praktický organizér má pět vnějších kapes (dvě vpředu, tři v zadní části), hlavní kapsu na zip a dvě roztomilá ouška na snadné vytahování.

Organizér do kabelky můžete použít dle své libosti – třeba jako cestovní kosmetickou taštičku, nebo jako koupelnovou schovku na všechna ta kosmetická udělátka.

Parametry
Výška 16 cm
Šířka 28 cm
Hloubka 9 cm
Vnitřní vstup 25 cm
Šíře dna 25 cm
Maximální nosnost 0, 5 kg
Materiál
100% polyester
koženka
obecný kov
Příběh

Rozárie opět zaspala a opět za to může budík, do něhož opět zapomněla pořídit nové baterie. Ach jo, jak může být tak roztěkaná? Klopýtala po bytě a hledala vhodné svršky. Málokdo by čekal, že v neděli ráno bude mít mladá dáma tak naspěch. Ale když ona slíbila tomu fešnému číšníkovi, že přijde na brunch do své oblíbené kavárny v čas. Určitě jí tam bude čekat… ‚Jauuuuu, můj palec na noze!‘ zaskučela Rozárie a hopkala v rytmu domorodých válečníků po jedné noze. ‚Skvělé, modřina, takže sandálky si nevezmu,‘ zasykla. ‚Což ovšem znamená, že si musím vzít i jinou kabelku!‘ Díky bohu měla po ruce svůj Organizér, takže stačilo jej jenom popadnout za ouška a vložit do jiné kabelky. Schválně, stihne dorazit na schůzku včas?

Menu
--