Domů Zboží Od U Vincenta

Pauline

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od U Vincenta

Katalogové č.: 1577261
Zobrazení: 64x
Vloženo: 22.3.2011
Počet srdcí: 139x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pauline je kabelka střední, větší než malá :). Je ušitá z designových bavlněných látek návrhářky  Patricie Bravo, z její loňské kolekce Paradise, vzor hlavní látky je Tealight in Ashy a  jako doplňkovou jsem zvolila Showers in Evening. Tato drobná, ale prostorná kabelka je navržena a ušita tak, aby vynikly všechny krásy této excelentní látky a aby zároveň byla maximálně praktická a přinesla své majitelce nejen radost a parádu, ale i užitek.

Přední díl kabelky  skrývá dvě prostorné kapsy olemované doplňkovou látkou. Tato strana je ještě naparáděna quiltovanou klopou, která se zapíná na magnet.

Veškeré vnější části kabelky jsou zpevněny pevným plátnem, vnitřní jsou vyztuženy speciální tkaninou, která zpevňuje švy, zvýrazňuje a drží tvar kabelky (současně se díky tomu nemačká svrchní látka jako u kabelek, které tuto podporu nemají). Ramenní pás a ucha jsou pro delší životnost vyztuženy polypropylenovým brašnářským popruhem pečlivě potaženým designovými látkami. Prodlužovací ramenní popruh je odnímatelný staromosaznými karabinkami. Hloubka kabelky je tvořena  samostatným vloženým pruhem.

Vnitřek kabelky je ušit z bavlny hnědé barvy se vzorkem drobounkých bílých kvítků, najdete zde kapsu na mobil a ještě jednu kapsu schovanou pod designovou klopou na peněženku či jiné nezbytnosti :). Celá kabelka se pak uzavírá kovovým zipem, který je pečlivě schovaný v košilce z doplňkové designové látky

Rozměry: výška (hloubka) 25cm, šířka v horní části 30cm, v dolní32cm, délka zkracovacího popruhu je 100 cm, délka uch 40cm.

Kabelku zdobí kovové logo Vincent ve staromosazném provedení.

K dispozici ke kabelce je i peněženka ve stejném designu.

 

Bellet design pro časopis Marina


 

Menu
--