Milí čtenáři,

jen pár dní nás dělí od začátku letních prázdnin. Největší kouzlo mají pro děti, ale i pro dospělé jsou časem pro dobrodružství, odpočinek, cestování, dělání zdánlivě zbytečných věcí, na které během roku nezbývá čas. 

K prázdninám bezpochyby patří i táborové bojovky, stopování, luštení, hádanky - tím vším se inspirovaly členky klubu Kritika versus chvála aneb chci slyšet upřímný názor a připravily pro vás letní stopovací hru. 

O co jde?

Členky klubu připravily detailní fotky svých výrobků a vaším úkolem je poznat, o jaké výrobky se jedná. U každého výrobku je v popisu nápověda, kde máte hledat další výrobek. Pokud se vám podaří projít celou hrou od prvního výrobku až k poslednímu, můžete získat věcnou cenu nebo slevu do vybraného obchodu. (Seznam výher je na konci blogu). 

Kde začít?

První fotku hledejte v obchodě Alena's hobby v kategorii Drhané náušnice. Stopu k dalšímu výrobku a krásné slečně na druhé fotografii už najdete v popisu Aleniných náušnic. 

    

  

  Dračí paní

 

Jak poslat soutěžní odpověď?

V průběhu hledání fotek mějte rozepsanou zprávu pro mne, do které postupně napíšete názvy nalezených výrobků a jejich autory. Odpovědi můžete posílat do neděle 3. července. 

Autory tří vylosovaných správných odpovědí odměníme. Výhru získá také jeden vylosovaný autor komentáře pod blogem. Výherci budou rovněž zveřejněni v příštím blogu, který přinese též odhalení všech hledaných výrobků.

 Ceny pro výherce vylosované z došlých správných odpovědí:

1. cena:

 2. cena:

3. cena:

  Brož modrá Triko srdíčko

Cena pro jednoho výherce vylosovaného z autorů komentářů:

 

Na závěr bych ráda poděkovala členkám klubu Kritika za vynikající spolupráci při přípravě této hry.

Společně se těšíme na soutěžní odpovědi a komentáře k blogu a přejeme krásné léto.