Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Cocktail Chic no.67

Monika nervózně vyfukuje obláček kouře z dlouhé špičky. Otřesný zlozvyk, kouřit chtěla přestat už přeci dávno. Teď přešlapuje na firemním koktejlovém večírku. Ach, jak moc chce prožít romantický večer se svým Drahým a teď tu stojí v malých černých a je myšlenkami někde jinde... Cítí vibrace telefonu... Otevírá svou kabelku Cocktail Chic - jak příhodné. To je On! Zpráva od Něj! Proč se usmívá? Těší se na něj a na jeho velkou chlapskou náruč...

Elegantní psaníčko Cocktail Chic je báječným doplňkem do společnosti i na neformální koktejlové večírky. Mimořádně rafinované, maximálně dramatické! Smyslné a úžasně stylové -prostě psaníčko Cocktail Chic od Dara bags.

Cocktail Chic je členěn na dvě oddělené zipové kapsy, navzájem spojené magnetickým zapínáním. Čelní strany jsou efektně prošity do magicky podmanivých geometrických motivů. Odpojitelný řetízek dodává psaníčku na lehkosti a vzdušnosti.

Stylové psaníčko Cocktail Chic můžete bez obav vzít k dlouhým večerním, malým černým, plesovým a třeba i k zavinovacím šatům. Aplikace na předních stranách dodávají psaníčku živý tón, skvěle působí i v kombinaci s módním dámským frakem nebo slimfit sakem.

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov

Rozměry

Výška 16 cm
Šířka 23 cm
Délka popruhu 120 cm
Vnitřní vstup 21 cm
Maximální nosnost 2 kg
Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.4.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 7715769
Vloženo: 29.8.2016
Menu
--