Domů Prodané zboží prodejce Petr Jurníček NOVÁ VÁRKA! Kameninový hrnec na pečení, střední

Průměr cca 24cm, výška cca 15 cm.

Nová várka našich skvělých, Vámi tolik oblíbených kameninových hrnců na pečení, vyráběný z náší vlastnoručně vyráběné, kameninové, ostřené hlíny (která je opravdu jedinečná a nenapodobitelná a odolná vůči tepelným šokům!), pálený v peci na 1300°C. Nyní glazovány glezurou temmoku v kombinaci s Titaniem Blue. Pekáč vhodný do každé trouby, snese velké teploty, můžete jej dát již do rozpálené trouby. Díky hladkému, glazovanému vnitřku se není třeba obávat připalování, skvěle se umývá! Tato velikost je tak na jedno kuře.K dostání ještě v jedné větší velikosti, 29cm. Pokud byste rádi využili hrnec na vaření, je potřeba použít rozptylovač tepla, nebo dát na klasické kachláky.

Využít lze také jako formu na dort a skvělý je jako pekáč na buchty!!! Také v něm můžete nakládat maso, utopence a nebo kvašáky! prostě univerzální!!!

Žádný pokrm, včetně masa, nebudete mít vysušený!!! Bez podlévání!!! Nakonec staší jen oddělat poklici, aby šťavnatý pokrm dostal křupavou kůrčičku!!! Žádné keci, to je realita!!!

Tisíce děkovných dopisů z celého světa!!! :)

A několik slov jedné z mnoha spokojených zákazníků :

Zpráva od nakupujícího11.12. | 10:33  Dobry den.
Jiz pred casem jsem si od vas tento hrnec zakoupila a ke spokojenosti a nadseni vsech az do vcerejsiho dne s radosti pouzivala. Svete div se a co čert nechtel, v noci na dnesek jsem o hrnec prisla - zalibil se totiz zlodejum, kteri ho zrejme zmercili i s pokrmem za dvermi...Tak nevim, proc kradli, zda kvuli hrnci nebo jidlu v nem obsazenem...:))) kazdopadne me timto aktem ochudili o jeden dosti podstatny kus nadobi v me kuchyni...podotykam, ze hned vedle v hrnci stal gulas a ten mi nechali, takze jimam podezreni, ze skutecne neloupili pro zbytek zapecenych brambor, ale pro hrnec samotny...., mozna jim doslo, stejne jako mne, ze je to hrnec divotvorny :)))) Objednavam si u vas dalsi krasny kousek a prisaham, ze tento uz tak lehce nikomu "nedaruji". :) Hezky den. K. Zagorova

Barvy:
prodejní cena
1000 Kč
Prodáno 11.9.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Petr Jurníček
Katalogové č.: 3636175
Vloženo: 9.3.2013
Menu
--