Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Wally Middle no.9 / Celokoženková

Příběh

Uchvátí vás, dotkne se vás. Stane se vaší každodenní součástí. Nezbytnou společnicí, důvěrnicí, kamarádkou, přítelkyní. Vznikne mezi vámi silné pouto. Stačí jen jeden dotek. Ucítíte tu fascinující dokonalost v každém detailu. Peněženka Wally Middle od Dara bags.

Popis zboží

Zipovou peněženku Wally jsme vyvíjeli více než rok. Proč tak dlouho? Protože nelepíme, ale šijeme. A potřebovali jsme svůj čas, abychom naší peněženku dotáhli k perfektnímu produktu, na který můžeme být hrdí! Všechny lemy a švy jsou precizně začištěné, žádné nevzhledné olepy, jen precizní česká ruční práce.

Peněženku Wally Middle si zamilujete pro její praktičnost. Šest boxíků na věrnostní a platební karty, tři přihrádky na složené bankovky, papírky, účtenky a další papírové nezbytnosti. Samozřejmě nechybí zipová kapsa na mince a tajná kapsička… Máme pokračovat?

Rozevírací harmonika je připravena pro každodenní nasazení, stačí jen peněženku otevřít a celý obsah máte přehledně před sebou.

Parametry

Výška 10 cm
Šířka 13 cm
Hloubka 3 cm
Vnitřní vstup 12 cm
Maximální nosnost 0,1 kg

Materiál

100% polyester
koženka
obecný kov

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál - textil:
syntetika
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.6.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 10452308
Vloženo: 29.3.2019
Menu
--