Uf...tttak jjjo, jsem tu. Na Fleru. Spousta měsíců odkládání, zvažování...pochybností. Spousta vyhozeného materiálu...kolik plyšáků že jsem dala E., protože byly zkušební? Kolik tašek nosím já, protože byly zkušební? Tímhle stylem bych za chvíli mohla napsat brožurku "Jak věci odkládat a nikdy je neuskutečnit". Znáte to...tohle ještě není dost dobré. Chci to mít perfektní. Ehm, mno.

Pan domácí byl nekompromisní.

"Ježiš, už tam něco dej. Nebo to budeš mít ještě rok ve skříni?"

"No jo, tak mi ukaž ten foťák"...

"Hele, já když fotil, tak jsem si taky musel na všechno přijít sám."...

"Hm, no, jenom mi to aspoň trochu vysvětli."

Vysvětlil, ukázal co šlo. Půlku jsem toho hned zapomněla. Ok, jdu na to. Tenhle týden byl ve znamení hesla :

"Spouštím to!"

Den 1. Chystám se fotit. Vytahuju spousty látek kvůli pozadí, abych nakonec, světe div se, skončila u neutrální šedé a béžové! Mám jen dopoledne, po obědě vyzvednout ratolest a šup na plavání. Venku je asi 10°C , prší, hrozně se mi do bazénu chce.

Den 2. Fotím na balkóně kde klepu kosu...nemám počítač...fotím na blind. Večer zjišťuju, že všechny fotky marný. "Hm, asi budeš muset víc z dálky, a zkus si nastavit clonu manuálně" (pan domácí). Dobře.

Den 3. Fotím vevnitř, není mi zima, nastavuju clonu manuálně...mám počítač k průběžné kontrole a....jo, vypadá to celkem dobře, to už bych tam mohla dát. Večer nervozita, zakládám profil, orientace v prostředí.

Den 4. Vkládám první zboží, dodělávám nějaké fotky. Sluníčko, mám tě ráda, ale teď zalez. Vkládám co mi čas dovolí. Večer radost z prvních srdíček...jeee, tak ono se to i někomu líbí. 

Víkend. Pracovna vypadá exkluzivně. Zde také praktická ukázka toho, že v oblasti focení jsem ještě méně než amatér.

Ovšem, to co já zvládla během celého týdne, zvládly naše hrající si děti během cca dvou hodin...jsou prostě lepší. Ale úroveň celkem srovnatelná.

                                                          

Oběd...pro děti šrouby (rozumějte fusilli) s rajčatovkou, pro dospěláky těstoviny bezlepkáče zapečené s kapustou. Děti kupodivu zase kapustu odmítají...chmmm. Muž bere děti ven, cca 2 hodiny na uvedení pracovny do provozu schopného stavu.

Hotovo, připraveno na další týden. 

                          

 Tak vzhůru do práce! Aha, dnes je ještě neděle...no dobrá, tak až zítra.