Ahoj, tak přináším další kolo přání podle Sketche z klubu Cardmakingu. Pro účast v soutěži nemusíte být členy klubu, ale budeme rádi, když s ek nám přidáte:).  A zde už je návrh:)

Podmínkou zažazení do soutěže je dodržení základního rozložení, čili svislá vlaječka, štítek a mašle s knoflíkem. Téma , barvy a techniky jsou samozřejmě libovolné

Nevím, zda je skeč pochopitelný, takže ješte menší popisek. Na základní kartě je (přišitý nebo nalepený) o kousek meší papír jako pozadí. POd vlaječku můžete dát krajku, borduru třeba jen z jedné strany, nebo cokoli, co uznáte za vhodné:).  Na vlaječce je mašle s knoflíkem a na knoflíku ještě tenká sňůrka, to ale není povinné. Pod mašlí je štítek, nebo nějaký ornamentální rámeček, přes který může být ještě  vodorovně natažená stuha (nebo jiný proužek). Na spodním štítku je ještě druhý štítek s "hlavním motivem" ( nápis, obrázek, nebo třeba nic, jak se hodí...)

Fotografie soutěžních příspěvků ořezaných do čtverce posílejte do mojí pošty a to do 18.2.2015 do 12 hodin dopoledne.  Poté bude zveřejněn klasický hlasovací blog, ve kterém rozhodnete o vítězi.

Pro výherce je jako odměna připravený blíže nespecifikovaný materiál :D

Uložit