Hezký den přeji!

Přináším zadání 36. kola klubu Cardmaking - Materiály a techniky - pro které jsem vybrala techniku VÍCEBAREVNÉHO RAZÍTKOVÁN, anglicky MULTICOLOR STAMPING.

Velmi se mi líbí tzv. color layering razítka, ale i bez takové razítkovací sady zvládneme vyrobit stínované nebo vícebarevné otisky. Tato technika se dá vytvořit pomocí maskování části razítka kouskem papíru, nebo tupováním jednotlivých vsrtev/barev na jednotlivé části razítka, anebo opačně, barvu kouskem mokrého hadříku umazat a doplnit o jinou.

Úplně nejlépe se pracuje s plnými razítky (ale i s více členitými obrysovými razítky vypadá výsledek moc pěkně) a razítkovací pomůckou pro přesné razítkování jako je např. MISTI (dobře poslouží i akrylový blok a přesné oko:)).

 

Zadání: Vytvořte přání, na kterém bude dominovat vícebarevné razítkování (ať už na pozadí, nebo jako hlavní motiv), prosím neposílejte přání vyrobená pomocí color layering razítkovacích sad.

Pokyny: prosím zaslat 1 fotografii výsledného projektu, nejlépe čtvercového formátu ve velikosti 500x500 px (ostatní s dovolením upravím) do mé vnitřní pošty.

Termín: do 29. 4. 2018 23:59

 

Inspirační obrázky:

https://www.jennifermcguireink.com/images/2017/10/100817-Multi-Ink7-Jennifer-McGuire-Ink.jpghttp://www.kwernerdesign.com/blog/wp-content2/uploads/2017/09/092817-altenew-stars.jpgimage

Stampin' Up! ... handmade Thanksgiving card from See Julie Stamp - Julie Wadlinger ... luv the multicolor inking on the main stamp .. orange and olive with vanilla ... like how the color scheme goes from inks to die cuts to mats ... great card!https://www.jennifermcguireink.com/images/2015/02/020215-Copic1-Jennifer-McGuire-Ink.jpg

 

Inspirační videa:

https://www.youtube.com/watch?v=jB7MN84A5XY (Kristina se s tím "nemaže" a maže si klidně podušky barvami.., takže také varianta:))

https://www.youtube.com/watch?v=VZtWCBiysD8

https://www.youtube.com/watch?v=i3oXajkmGaM

https://www.jennifermcguireink.com/2017/10/multi.html

https://www.jennifermcguireink.com/2015/02/video-stamping-copic-colorless-blender.html

https://www.jennifermcguireink.com/2017/11/flap-card-design.html

 

Těším se na vaše projekty a doufám, že si tvoření užijete tak, jako já při tvorbě lístkového pozadí:)

Vítěze určíme pomocí hlasování, bude mu náležet výhra v podobě materiálu na tvoření a povinnost vyhlásit nové téma soutěže Materiálů a technik.

A kdo ještě není v klubu Cardmaking, tak směle vstupte, je zde velice příjemná a tvořivá atmosféra...

Alexandria