V klubu Cardmaking vítěz předchozího kola soutěže vždy vyhlašuje kolo nové. Tak tomu je i nyní - jelikož jsem vyhrála 36. kolo, mám tu čest i povinnost vyhlásit 37. kolo soutěže diktát. Jedná se zde o nadiktování podmínek, podle kterých má vzniknout nové přání. Osvědčil se nám styl tabulky, kde si můžeme vybrat podmínky. Proto jsem zvolila i já tento způsob. Přináším 8 podmínek, z nichž nové soutěžní přání musí splnit alespoň 5 podmínek.

  

 Přiznávám, že jsem se snažila ladit podmínky tak, aby bylo možno použít vánoční téma a pokud už někdo vánoční přání tvoříte, klidně ho pošlete. Všichni víme, že přání se musejí vyrobit o mnoho dříve, než svátky přijdou a prodej přáníček probíhá někdy i v listopadu. A že jich pak potřebujeme! Proto vycházím vstříc těm, kdo už vánočně začínají tvořit. Pokud je ale vánoční přání netvoříte, určitě najdete i Vy možnost splnit podmínky diktátu třeba přáníčkem s motýlem nebo květinou. Vše je OK.

Fotografie v záhlaví blogu je moje letošní přání k Vánocům. :)

Termín pro tuto soutěž stanovuji na 3. září - neděli. Svoje přání posílejte prosím ve formátu 500 x 500 px (popř. si fotku upravím).

Vítězku odměním materiálem na tvoření.