… stalo se toho mnoho ...

… mnoho nečekaného, nepříjemného, bolestivého ...  

Ale … z vyprahlé země také rostou květy … květy naděje, víry, radosti … lásky.

Květy se rozvinou naplno a je jich víc a víc a najednou je všechno jinak … po vyprahlé pustině téměř žádná stopa a kolem rozkvetlý svět.

Pod nohami začne vykukovat pěšinka, po čase již velice dobře patrná, blíže k  obzoru jsou vidět dokonce kameny, kterými je vydlážděna.

Jdu, co noha nohu mine, nechávám se hýčkat vůní květů a přepestrou směsicí barev … opatrně našlapuji … zrychluji krok a mířím k obzoru.

Nesu velký batoh, je plný, sotva jde stáhnout provázkem, tu a tam z něj něco vykoukne, zastrčím to,  jdu dál … přejdu přes kopec a vidím, že mne čeká ještě velký kus cesty … smiřuji se s tím, že z batohu musí něco ven … přebírám, přemýšlím, přemítám … rozhodnuto !

Rozhodnuto proto, aby z batohu cestou něco nevypadlo a nerozbilo se …

… rozhodnuto tak, aby pod nohama zůstala pevná zem, aby zůstal čas na radost a bylo jí dost i na rozdávání.

Jdu dál, vyšlapuji svižným krokem, těším se … usmívám se … vím, že teď už to zvládnu …

 

Moji milí, v mém životě se mnoho změnilo, a já se vydala jiným směrem, prozatím jen svým konáním, do budoucna chystám však i přesun fyzický. S tím souvisí i moje rozhodnutí, po mnoha letech skončit s tvořením na prodej. Rukodělné textilní tvoření neopouštím, zůstává mým koníčkem, kterého se nevzdám.

Zde na Fleru se budeme potkávat nadále, má mou důvěru, fandím mu a těší mne být jeho součástí, nadále více jako kupující :)

V návaznosti na výše uvedené vás zvu do svého obchůdku, ve kterém pro vás nachystala výrazné slevy u většiny zboží.

Dveře jsou otevřené nepřetržitě. Nové modely již nechystám, ale tu a tam se ještě objeví nějaký ten poklad z truhly po babičce a také materiál, který již sama nespotřebuji - metráž a nějaká ta krejčovská drobotina

Přeji vám hezké časy, a i když třeba přijde bolest, věřte … víra vás nezradí.

Helena