Milí, prosím, čtěte.

Baterky dobity, inspirace načerpána, utvrzení se v tom, že v rámci svého š/žití kráčím tou správnou cestou, radost z toho všeho a nepřeberné množství energie do další práce. Dovolenková mise splněna.

Strávila jsem ji na zelené a udržitelné lince. Podívala jsem se za louži. Navštívila jeden kontinent, tři státy a několik měst. Bylo to oči otvírající a o všem z toho se s Vámi podělím už brzy tady na blogu.

Jsem tedy zpět v pracovním procesu u svých milovaných strojů, vyřizuji Vaše objednávky  a současně lehkým krokem postupuji v realizaci své vize, jak vybudovat udržitelnou oděvní značku, která má respekt k přírodě a úctu k lidem. Značku, která nebere, ale (roz)dává.

Do konce roku se objeví pár změn, na které se ohromně těším. O všech Vás budu na dálku informovat.

Tím nejdůležitějším krokem, bude přechod na tvorbu šitou ze 100 % z lokálních materiálů s použitím českých nití a komponentů. Chci mít maximální přehled o každé životní fázi produktu, k nimž bezesporu patří právě často opomíjená skutečnost, jak, kde a za jakých podmínek materiál vlastně vzniká. Jedině u lokálních materiálů mám možnost Vám takové informace poskytnout, ba co víc - dát za ně ruku do ohně.

Z výše popsaného důvodu zahajuji akci ČISTÁ DÍLNA.

Za čtyři roky práce, jsem nashromáždila nepřeberné množství materiálu, který se tísní v policích. V následujících dvou týdnech tak budu tuto metráž zpracovávat a ušité produkty, které budou často jen v jednom originále, postupně vkládat do nabídky za zvýhodněnou cenu. Potřebuji uvolnit místo. 

Potřebuji uvolnit místo na již objednané role krásné metráže z Čech, jež se pro nás aktuálně tkají.

Věřím, že takhle to dává větší smysl a tak konám.

S láskou k Vám a k světu kolem nás,

Veronika