Ač upřímně nenávidím všechny ty vánoční, velikonoční, jarní, zimní, letní a kdovíjaké ještě úklidy, rozhodla jsem se udělat výjimku. Ale jenom tady na Fleru a kolem svého pracovního stolu:-)

S blížícím se jarem a množícími se řečmi o jarních úklidech to na mě také přišlo, ale chtěla bych vás poprosit o pomoc:-) Připravila jsem (možná dlouhodobou) akci "Jednovýroční čistka," jejímž cílem je vyměnit staré za nové.

   

Všechno zboží, které mám ve svém obchůdku déle než jeden rok, je nyní v nové kategorii "SLEVA!!! Jednovýroční čistka:-)" a zlevněno bude o tolik procent, kolik měsíců uplynulo od jeho vložení.

Když si něco z této kategorie vyberete, napiště mi, prosím, zprávu vnitřní poštou. Já u zboží upravím cenu a dám vám na něj rezervaci. Cena po slevě bude konečná! Pokud si rezervované zboží do dvou týdnů neobjednáte, rezervaci zruším...

Doufám, že vás tato akce potěší a že mi pomůžete udělat trochu pořádek v mém krámku a hlavně uvolnit místo všem novým výrobkům! A také doufám, že nebudete čekat, až tady to zboží bude ležet 8 let;-)