Hrajete si rádi s barvami?  Kombinujete rádi různé styly a techniky? Chcete si vyzkoušet práci s Color wash barvičkami ve spreji? Tak právě pro Vás je jako dělaný kreativní kurz Art Journal aneb hrátky s Colorwashem u Nemravky.

Art Journal je jedna z kreativních technik, při které se opravdu nekladou pražádné hranice. Je to způsob tvorby, kde se mísí různé techniky, materiály, pomůcky a styly. Při výrobě art journalových stránek či jiných projektů se dají využít spousty zajímavých médií a barev. Ať už jsou to kombinace sprejových barev, akrylových barev, inkoustů, krycích médií, lepidel, vody apod.....ruku v ruce s mými milovanými razítky a šablonami.

Snadno si tak vyrobíte vlastní design pro základ scrapbookové stránky, albumu, deníku, přání, krabičky, visačky...........no prostě cokoliv, co se v běžném scrapbookingu dá vyrobit.

Na našem kurzu se naučíte jak s Color washem pracovat. Jak se dá jednodušše kombinovat s razítky a inkousty či médiem zvaným Gesso.  Vytvoříte si své vlastní backgroundy jako základ pro scrapbookovou stránku, přání......co si jen vymyslíte Mrkající.

Malá ukázka, jak mohou výsledné projekty vypadat.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Jestli Vás Art Journal s Color washem v našem podání alespoň trošku zaujal, těším se na společné tvoření bez hranic Mrkající.

Pupi